Ionuț Nițulescu Vedete 02.01.2023 14:40

Mihai Onilă și-a găsit puterea de a zâmbi, la patru ani după moartea fetiței sale

Mihai Onilă și-a găsit puterea de a zâmbi, la patru ani după moartea fetiței sale

Mihai Onilă, fostul solist al trupei AXXA, a trecut printr-o grea încercare. Și-a pierdut fetița în urmă cu patru ani, iar tragedia le-a marcat viața atât ei, cât și soției sale. Nu au putut trece peste pierderea suferită, astfel că cei doi au decis să divorțeze.

Fostul membru al trupei AXXA a trecut printr-o adevărata dramă în urmă cu patru ani, atunci când fetița lui, Ioana Emily, s-a stins din viață la doar 10 ani, din cauza unei forme rare de cancer. A primit devastat verdictul medicilor belgieni și nu a putut face nimic pentru a-și salva fetița.

Drama lui Mihai Onilă, fostul solist al trupei AXXA

„Medicii ne-au prezentat chimioterapie şi radioterapie, pe care le-am refuzat, nu o ajutau cu nimic. Am ţinut-o acasă, până miercuri noapte, la ora 3, când a respirat din ce în ce mai greu. Am chemat Salvarea, în 4 minute a ajuns la noi. Au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă orice efort al lor a fost zadarnic. A fost un înger, niciodată nu ne-a supărat cu ceva şi aşa va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre”, povestea Mihai, cu durere în suflet, la scurt timp după moartea fetiţei.

Pierderea fetiței a dus la o ruptură între el și soția lui, Adriana, iar cei doi au decis să devorțeze în vara anului 2020, la patru ani de la tragedie.

Mihai Onilă, alături de fetița lui și fosta soție
Mihai Onilă, alături de fetița lui și fosta soție

 

Acest eveniment nefericit l-a apropiat de Dumnezu și l-a făcut să-și dorească liniște. Mai apoi s-a specializat în Reiki, o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea unor metode de accesare a energiei universale.

Citește și: Cum a ajuns să arate Catrinel Sandu după ce a părăsit România și s-a mutat cu familia în SUA

A divorțat și iubește din nou

Mihai Onilă locuieşte de mai mulţi ani în Belgia, acolo unde a întâlnit-o pe Laura, femeia de care s-a îndrăgostit și l-a făcut să zâmbească din nou. A decis să pună capăt căsniciei în vară, dar spune rămas în relații bune și cu fosta soție.

„Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte. În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui”, a spus artistul.

Mihai Onilă a devenit cunoscut în urma colaborării cu trupa AXXA, alături de Dinu Maxer, Sorin Raia şi de Adrian Filip și de fratele lui, Gabi Onilă. Ei au dat lovitura în anul 2000, cu piesa” Marea te cheamă la ea”, care i-a urcat în topurile muzicale.