Gabriela Dinu Vedete 24.10.2022 14:24

Olivia Steer: CV, Biografie, varsta, copii, surse de venit

Olivia Steer: CV, Biografie, varsta, copii, surse de venit

Olivia Steer este o fostă jurnalistă din România, căsătorită cu Andi Moisescu, vedeta celor de la Pro TV. S-a născut pe 30 decembrie 1975 la Oradea, are 47 de ani şi după ce s-a retras din munca de prezentatoare TV a avut mai multe apariţii controversate pe sticlă şi nu numai din cauza opiniilor uneori bizare pe subiecte de interes, care i-au atras criticile mai multor români.

A făcut liceul în Oradea, acolo unde s-a angajat pentru prima dată, încă de când studia. A prezentat ştirile la un post de televiziune local, după care a avut rubrica „Rumeguşul limbilor de lemn” în care analiza greşelile din presa românească într-u cotidian din oraşul natal. A studiat la Facultatea de Drept şi s-a angajat la Evenimentul Zilei, ca reporter.

Ce scrie în CV-ul Oliviei Steer, soţia lui Andi Moisescu?

În 2009, aceasta a participat la concusul Tânărul jurnalist al anului, acolo unde a câştigat premiul pentru secţiunea de reportaj. A mai lucrat şi la Bihoreanul şi din 2010 a devenit corespondent pentru Ştirile Pro TV Internaţional. Şefii din Pache Protopopescu au chemat-o ulterior la staţia centrală, acolo unde a primit matinalul ştirilor, alături de Mihai Dedu.

Din 2004, aceasta s-a căsătorit cu colegul său din Pro TV, Andi Moisescu, prezentator al emisiunii Apropo TV şi jurat în cadrul emisiunii de tip concurs Românii au Talent.

A prezentat Dansez pentru tine alături de Ştefan Bănică Jr, dar după naşterea primului său copil a fost înlocuită de Iulia Vântur.

Date Biografice Olivia Steer: înălțime, greutate

Nume complet: Steer Olivia
Data naşterii: 30 decembrie 1975
Locul naşterii: Oradea, România
Partener: Andi Moisescu

Olivia Steer are doi copii cu Andi Moisescu, pe care au preferat să-i ţină întotdeauna departe de lumea media. Aceasta a stârnit controverse uriaşe în discuţiile despre vaccin sau coronavirus şi a avut o intervenţie televizată cu doctorul Mihai Craiu. Olivia Steer nu mai lucrează de când a devenit mamă cu normă întreagă şi nu are surse personale de venit din afaceri sau alte contracte.