Gabriela Dinu Știri 15.06.2022 19:39

Og Eastbull: CV, biografie, înălțime, afaceri, surse de venit, studii, nume real

Og Eastbull: CV, biografie, înălțime, afaceri, surse de venit, studii, nume real

Og Eastbull s-a născut pe 12 iulie 1991, are 30 de ani şi este un trapper care şi-a făcut debutul în Italia. A avut multe greutăţi în copilărie, dar şi în adolescenţă, dar acum spune că şi-a găsit calea şi luptă pentru visul lui.

„Am trăit ca un sărac, am dormit în barăci. Am stat într-un orfelinat abandonat, o clădire-n restructurare, unde bărba-su’ maică-mii lucra ca paznic. Apoi am locuit într-un cartier de bogătași. Dar maică-mea muncea trei job-uri. Am trăit tot felul de situații bizare, ca om sărac în mediu bogat. E ciudat, dar înveți multe printre oamenii ăia”, este povestea lui, spusă pentru Vice.ro.

Cine e, de fapt, Og Eastbull şi cum a devenit cunoscut?

Numele său real este Alfred Hodor, s-a născut în Germania, însă a copilărit în Italia, la Roma, cartierul Due Ponti. Părinţii lui sunt români, aşa că de câţiva ani s-au întors acasă, pe plaiurile lor natale.

Şi-a făcut debutul în muzică în 2018, atunci când a scos piesa Bella Giornata, melodie ce a ajuns rapid la peste 27 milioane de vizionări în YouTube. Asta i-a adus numeroase premii de la italeni, printre care se numără discul de aur, dar şi discul de platină. Face bani frumoşi din muzică, din concerte şi în special din YouTube, acolo unde vizualizările se plătesc bine, cu suma de 1.000 de dolari pentru fiecare milion de afişări.

Date Biografice Og Eastbull: înălțime, greutate

Nume complet: Alfred Hodor
Data naşterii: 12 iulie 1991
Locul naşterii: Germania
Parteneră: singur
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,77 m

„Am crescut și m-am integrat aici și nu-mi vine. Ori nu-s pe gustul meu, ori sunt din lumea bună, pe care n-o vezi pe străzi”. S-a adaptat atât de bine, încât lumea nu-l crede că-i român, iar „când încep să vorbesc limba, au impresia că-s interlop”, spune OG Eastbull într-o discuţie cu cei de la Vice.ro.

Este pasionat de sport şi practică boxul, de aceea spune că dacă nu ar fi activat în industria muzicală, cu siguranţă şi-ar fi făcut o carieră din asta. A lansat mai multe piese celebre şi în România, precum „Șeful”, în 2019, Contactu şi altele. OG Eastbull este liderul trupei Ascult Golani, din care mai fac parte şi Alex Sosa și Maggo del Blocco. Avea doar şapte atunci când a decis să facă muzică, după ce mama lui a refuzat să-i cumpere noua casetă scoasă pe atunci de trupa lui favorită, BUG Mafia.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc