Gabriela Dinu Știri 16.01.2023 14:04

Oferta Vodafone Internet nelimitat vs Oferta Orange Internet Nelimitat

Oferta Vodafone Internet nelimitat vs Oferta Orange Internet Nelimitat

Vodafone România a pregătit o mulţime de surprize pentru clienţii săi din 2023. Cei care migrează de la cartelă către abonament Vodafone vor avea parte de o mulţime de beneficii. La fel se întâmplă şi în cazul Orange, deoarece şi ei au oferte de internet nelimitat pentru clienţi.

Primul pachet disponibil se numeşte REX Infinity 23, care are gratis abonamentul HBO Max inclus timp de 12 luni. Acest abonament de la Vodafone este redus la 19 euro, de la 23 de euro, şi conţine internet nelimitat tip 5G, minute şi sms-uri nelimitat şi în roaming SEE, plus 1000 de minute internaţionale, dar şi 19,33 GB roaming în SEE, 1GB roaming extins în afara SEE şi încă 100 minute primite sau efectuate de roaming extins în afara SEE.

Cât costă abonamentele cu internet nelimitat la Vodafone sau Orange

Încă o ofertă valabilă la trecerea de la cartelă la abonament se numeşte RED 15. Oferă pachetul HBO Max gratuit, timp de 12 luni, plus internet nelimitat de tip 5G. Totodată, primeşti şi minute şi sms-uri în orice reţea naţională şi în roaming SEE.

De partea cealaltă, Orange are valabilă o singură opţiune cu internet nelimitat. Se numeşte Net 5G 15 şi mai oferă pe lângă asta şi 14 GB în roaming SEE, acces la canalele TV, dar şi cadou un abonament la Netflix cu o valabilitate de 6 luni. Costul unui astfel abonament este de 10 euro pentru o lună.

Ce înseamnă SEE?

Orange oferă, însă, şi beneficii precum reduceri lunare de până la 5 euro la preţul unui abonament, dacă acesta este activat atunci când este achiziţionată o tabletă sau un laptop. O altă reducere de un euro mai este oferită la achiziţionarea abonamentului Net, dar şi mai mult internet pentru smartphone-ul tău, în cazul în care ai deja un abonament de voce şi adaugi şi abonament de Net prin ofertele existente la Family sau Orange Share.

Pentru cine nu ştie deja, abrevierea SEE provine de la Spaţiul Economic European şi consumul serviciilor de date se plăteşte diferit în afara acestuia. Toate ofertele comerciale de la toţi operatorii de telefonie mobilă sau internet conţin unele restricţii şi limite atunci când vine vorba de aceasta, pentru că vorbim despre tarife diferite.