Ioana Filipescu Vedete 22.06.2022 17:45

Oana Sârbu: CV, vârstă, familie, soț, biografie, surse de venit, filme, seriale

Oana Sârbu: CV, vârstă, familie, soț, biografie, surse de venit, filme, seriale

Numele Oanei Sârbu este legat, strâns, de celebrul film al anilor dinaintea Revoluției, Liceenii, unde a interpretat-o pe Dana. Peste 35 de ani au trecut de atunci, iar Oana este parcă aceeași persoană delicată și frumușică. Cântăreață și actriță, fosta parteneră de film al lui Ștefan Bănică Junior joacă, acum, la teatrul „Constantin Tănase”.

54 de ani a împlinit Oana Sârbu, iar viața ei se poate rezuma, într-un cuvând, discretă. Departe de orice scandal, departe de tabloide. Actriță și cântăreață de muzică ușoară, fata din ”Liceenii” a fost căsătorită o singură dată și are un băiat, pe care l-a adoptat.

Oana Sârbu, căsătorită patru ani cu Virgil Popescu

Oana Sârbu e mereu discretă și în privința vieții amoroase. A fost căsătorită o singură dată, iar pasul l-a făcut fix în anul în care dctatura comunistă era dată jos. Virgil Popescu, un renumit compozitor, i-a fost soț timp de patru ani.

Artista avea, în momentul în care a spus DA în fața ofițerului Stării Civile, doar 21 de ani, iar diferența de vârstă dintre ei era de 13.

Cei doi au păstrat o relație bună, drept dovadă, ”fostul” i-a compus unele dintre piese.

Oana Sârbu și Ștefan Bănică Junior, în filmul Liceenii

Oana Sârbu biografie: vârstă

Nume complet: Oana Sârbu

Data nașterii: 13 mai 1968

Vârsta: 54 de ani

Locul nașterii: București

Stare civilă: divorțată

Oana Sârbu, filme, seriale

Oana Sârbu avea să câștige primul trofeu în 1985, „Steaua fără nume”, iar un an mai târziu lua „Premiul Tinereții”, la Festivalul „Mamaia ’86”. Își începea și cariera de actriță, pe lângă cea de cântăreață, cu rolul din filmul Liceenii. Avea să creeze un adevărat curent al acelor ani: fetele de liceu s-au tuns precum Dana, personajul pe care l-a interpretat Oana Sârbu.

A susținut, după Revoluție, turnee în Statele Unite ale Americii, Germania și Israel.

Filmele în care Oana Sârbu a jucat: Liceenii (1986), Vulcanul stins (1987), Extemporal la dirigenție (1988), Liceenii Rock’n’Roll (1991), Liceenii în alertă (1992), Secretul Mariei (2006).

Oana Sârbu are 54 de ani, dar și-a păstrat farmecul din tinerețe

Oana Sârbu, siluetă ca la 20 de ani

Oana Sârbu are 54 de ani, dar se menține ca la 20. Avea să dezvăluie secretul dietei, care nu e deloc draconică, ba chiar light. Plus că moștenește gena părinților ei. “Mai pun 2-3 kilograme în plus, le mai dau jos. Am noroc cu părinții mei, care sunt subțirei. Cred că asta contează foarte mult, să ai o genă bună.

În plus, sunt disciplinată. Nu fac excese culinare, dorm bine și duc o viață echilibrată, lucru care conteaza. Firește că fac și sport, mă duc la sală, la masaj, yoga. În rest, am grijă ce mănânc. E important”, a declarat Oana Sârbu, pentru Kfetele.

Oana Sârbu a înfiat un băiat

În anul 2009, Oana Sârbu lua decizia de a înfia un băiețel. Acum, Alexandru are 13 ani, iar artista este foarte mândră de el. A început să studieze pianul, dar Oana avea să dezvăluie că își va sprijini fiul indiferent care va fi drumul pe care și-l va alege Alexandru.

Oana Sârbu se afla într-o relație cu Robert Turcescu, care a durat nu mai puțin de zece ani, atunci când îl adopta pe Alexandru. Jurnalistul și artista se despărțeau în 2014.