Ionuț Nițulescu Actualitate 28.01.2023 16:15

O femeie și-a înjunghiat soțul după ce i-a găsit în telefon fotografii cu o femeie mai tânără. Nu și-a dat seama că era ea!

O femeie și-a înjunghiat soțul după ce i-a găsit în telefon fotografii cu o femeie mai tânără. Nu și-a dat seama că era ea!

Crezi că le-ai văzut pe toate și nimic nu te mai poate surprinde? Te înșeli! O femeie și-a înjunghiat soțul după ce a găsit în telefonul lui mai multe fotografii cu el și o tânără, în ipostaze intime. Nu și-a dat seama că era ea mai tânără!

Incidentul neobișnuit a avut loc în Mexic, unde polițiștii au fost chemați să intervină la o locuință din Sonora. Vecinii familiei au auzit mai multe țipete și urlete din casă și au apelat numărul de urgență.

Și-a înjunghiat soțul după ce a crezut că o înșală

Poliția sosită la fața locului a găsit un bărbat întins pe pământ, într-o baltă de sânge, cu mai multe răni pe brațe și picioare.

Se pare că femeia și-a înjunghiat soțul după ce a găsit în telefonul lui mai multe fotografii cu el în compania unei tinere. Orbită de gelozie, femeia nu și-a dat seama că era chiar ea în acele poze, fiind realizate când era mai tânără.

L-a înjunghiat de mai multe ori, însă bărbatul a reușit în cele din urmă să-i ia cuțitul din mână. Când a întrebat-o de ce s-a năpustit asupra lui, a rămas fără cuvinte!

Nu s-a recunoscut în fotografii!

Soția i-a explicat ce a văzut în telefonul lui, apoi el i-a amintit că, de fapt, în fotografii sunt ei doi. Femeia nu s-ar fi recunoscut în poze deoarece atunci era mai slabă, tânără și foarte machiată. El a povestit că a găsit fotografiile într-un email vechi și le-a transferat în telefon.

Rănit grav, bărbatul a ajuns în spital, iar femeia a fost plasată în arest preventiv și își așteaptă sentința, chiar dacă soțul nu a depus plângere împotriva lui.

Citește și: Mihai Onilă și-a găsit puterea de a zâmbi, la patru ani după moartea fetiței sale

Deși a fost înjunghiat de mai multe ori, bărbatul înjunghiat de soție se află în afara oricărui pericol.