Tudosie Andrei Știri 29.06.2023 08:00

Nelly Kent: CV, Vârstă, Biografie, Înălțime, Greutate

Nelly Kent: CV, Vârstă, Biografie, Înălțime, Greutate

Nelly Kent este una dintre cele mai faimoase actrițe de filme pentru adulți din România și, în același timp, este o persoană deosebit de puternică. De-a lungul vieții a fost supusă la multe încercări, dar a reușit să le facă față cu brio.

Ce scrie în CV-ul lui Nelly Kent

Actrița s-a născut pe data de 19 mai, anul 1997, iar multe aspecte din viața sa au rămas private. Cu toate acestea, a debutat în multe filme pentru adulți și a intrat în atenția multor persoane.

Vedeta este zodia Taur, iar călătoria ei către succes a început în momentul în care a intrat în lumea actoriei în 2018, câștigând rapid un renume în industrie. Talentul și dedicarea ei au fost recunoscute atunci când a fost nominalizată la premiile XBIZ Europa pentru Cel mai bun nou talent în 2020.

Date Biografice Nelly Kent înălțime, greutate

Nume complet: Elena Nela Oprea
Data naşterii: 19 mai 1997
Înălţime: 159 cm
Greutate: 45 kg

Ea dispune de o avere considerabilă și nu ezită să discute despre cariera pe care o desfășoară.

Recent, Nelly a fost invitată la un podcast unde a dezvăluit câteva aspecte din spatele scenei industriei de filme pentru adulți, subliniind că sumele de bani câștigate variază în funcție de complexitatea scenelor, notorietatea actriței și durata producției în sine.

„O fată nouă câștigă în jur de 400 – 500 de euro pentru o scenă boy/girl pentru că este nouă și nu o cunoaște nimeni. Eu iau 700 de euro, în momentul acesta, pentru o scenă normală. Dacă mai există un băiat în plus, iau 1.200. Deci, cu cât sunt mai mulți băieți, se adună, 200, 300 și așa mai departe. Dacă povestea este foarte lungă, atunci și chestia aia este taxabilă.”, a declarat actrița.

Ce spune actrița despre trecutul ei amoros

Pe lângă aceasta, actrița este mândră de faptul că a avut roluri în peste 400 de filme pentru adulți și că unele dintre ele vor fi lansate în curând. Nelly Kent obține câștiguri impresionante din aparițiile sale în producțiile respective și atrage atenția pe rețelele sociale prin prezențele sale îndrăznețe.

„La activ am 400 și ceva de filme. Am și un tabel în word cu linkuri cu toate filmele.”, a mai precizat starleta.