Ioana Filipescu Vedete 28.09.2022 14:31

Narcis de la Bărbulești: CV, vârstă, avere, afaceri, familie, tarif pentru nunți, botezuri și cumetrii

Narcis de la Bărbulești: CV, vârstă, avere, afaceri, familie, tarif pentru nunți, botezuri și cumetrii

Narcis de la Bărbulești este fiul cunoscutului manelist Ștefan de la Bărbulești, a cărui pasiune motivată din plin financiar a urmat-o. Pe numele real Narcis Baicu, manelistul de 34 de ani a reușit să se impună în lumea oarecum zbuciumată a manelelor, unde vârfurile, Adi Minute sau Florin Salam, par greu de ”doborât”.

Narcis de la Bărbulești a ”acaparat”, însă, publicul lui și, se pare, este un cântăreț de muzică de petrecere foarte căutat. Nu are un tarif fix, mergând pe același principiu ca al tatălui său consacrat în acest domeniu al muzicii.

Narcis de la Bărbulești biografie: vârstă

Nume complet: Narcis Barbu

Data nașterii: 5 martie 1988

Vârsta: 34 de ani

Narcis de la Bărbulești, ”moștenire” de la tatăl său, Ștefan de la Bărbulești

Narcis a deprins de mic tainele muzicii, normal, din moment ce în familia lui manelele au avut cuvântul. Tatăl lui, Ștefan Baicu, a ”îmbrățișat” acest gen de muzică pentru că cererea era foarte mare. Mai mult, cântecul „Eu vin acasă cu drag” a devenit cunoscut în urma folosirii sale în serialul Borat Television Programme, difuzat pe postul britanic Channel 4, ca parte a serialelor Ali G, scrise și interpretate de Sacha Baron Cohen.

Cântecul a fost folosit de Cohen într-unul din episoade, în scena în care acesta învață un grup de americani să danseze pe o melodie „din Kazahstan”. Cântecul a fost folosit în filmul Borat și apare pe discul cu coloana sonoră a acestui film.

Ce tarif are Narcis de la Bărbulești pentru nunți, botezuri, cumetrii

Narcis de la Bărbulești a început să fie la fel de căutat, pentru nunți, botezuri, cumetrii, dar și alte evenimente, precum celebrul său tată. Ultimul spunea, la un moment dat, că nu are un tarif fix. E în funcție de bogăția oamenilor pentru care cântă. Concret, prețul e variabil!

Narcis de la Bărbulești, alături de tatăl său, Ștefan de la Bărbulești

„Noi cântăm la toate categoriile de oameni. La bogați și la săraci. Când sunt mai săraci, îi ințelegem, nu urcăm pretul. Eu, unul, din partea mea, zic că trebuie să fii modest în meseria asta, chiar dacă ai ajuns în vârful piramidei. Numai astfel poți fi iubit de oameni”, dezvăluia Ștefan de la Bărbulești.

Tot el spunea că va veni ziua când, obosit fiind de atâtea cântări, va preda ștafeta fiului său. Așchia nu sare departe de trunchi, Narcis fiind un interpret de muzică de petrecere foarte apreciat. ”Tot cântând, ajungând la o vârstă ceva mai înaintată, ținând-o tot așa, tot așa, cu aparițiile pe scenă, poți deveni stresat. Cu timpul, este cazul să mă retrag, dar predau ștafeta fiului meu, al cărui nume de scena este Narcis. Deja are cateva hituri, și lumea spune că e bun”, a completat Ștefan Baicu.

Tariful lui Ștefan de la Bărbulești pleacă de la 1.500 de euro pentru o nuntă, un botez sau o cumetrie și poate ajunge la câteva mii, în funcție de cât de bogat este organizatorul evenimentului. Iar fiul i-a călcat pe urme și la acest capitol.