Gabriela Dinu Vedete 23.03.2023 11:53

Misha: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, nume real

Misha: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, nume real

Misha este o cântăreaţă originară din Republica Moldova, care a fost căsătorită cu artistul Connect-R, alături de care are o fetiţă pe nume Maya. Cei doi au divorţat, dar păstrează o relaţie foarte bună de dragul micuţei.

Numele său real este Mihalache Marina Mihaela, este născută pe 22 iunie 1991 în ţara de peste Prut, dar s-a mutat alături de familie în România pe când avea doar doi ani şi au trăit împreună în Galaţi, acolo unde a urmat Liceul de Artă D Cuclin, unde a studiat chitară şi pian. La vârsta majoratului, aceasta s-a mutat în Capitală pentru a-şi continua studiile şi a absolvit Facultatea de Teatru şi Actorie, moment în care a luat şi contact cu muzica.

Cine este Misha şi cu ce s-a ocupat înainte să fie celebră?

Aceasta a fost căutată de Dj Sava, alături de care a scos hit-ul Tenerife, o melodie care se ascultă şi în prezent în cluburile de la noi din ţară. Este cea mai longevivă melodie care a fost în topurile radiourilor româneşti, având peste şapte săptămâni pe prima poziţie în clasament.

În 2015, aceasta a lansat o altă melodie de succes cu acelaşi DJ sava, Amor a Monaco, al cărui videoclip l-au filmat tot în oraşul cu acelaşi nume. Vamos a fost o altă melodie de succes, care a spart alte recorduri, de data aceasta pe YouTube.

A colaborat cu Connect-R în acelaşi an, atunci când au făcut cu DJ Sava melodia Te strig, care a strâns rapid 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat alte colaborări cu rapperul de la noi din ţară, piesa Vinovat a stat peste 17 săptămâni în trending şi nu este deloc puţin, iar în 2020 au scos melodia Asul de inima albastră, o piesă care descrie problemele din cuplurile artiştilor, pe care le-au trăit şi ei.

Misha şi Connect-R au divorţat în mare secret

În 2014, Misha şi Connect-R se căsătoreau, era petrecere mare în showbiz-ul românesc iar publicul sorbea fiecare apariţie a frumosului cuplu. Dragostea lor s-a consumat, au divorţat în mare secret după ce s-a născut Maya şi au anunţat oficial separarea după foarte mult timp. Lumea nu s-a „prins” că cei doi nu mai formează un cuplu în principal pentru că au continuat să locuiască în aceeaşi casă de dragul Mayei, dar şi pentru că au refuzat să se vadă cu alte persoane. Cel puţin în spaţiul public.

„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat”, a fost explicaţia lui Connect-R, care anunţa separarea de cea care îi fusese soţie.

Misha biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Mihalache Marina Mihaela
Data nașterii:  22 iunie 1991
Vârsta: 31 de ani
Locul nașterii: Republica Moldova
Înălțime: 1,75 m
Greutate: 55 de kg
Partener: divorţată