Gabriela Dinu Știri 30.06.2022 13:45

Mirela Oprişor: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din filme și seriale

Mirela Oprişor: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din filme și seriale

Mirela Oprişor este o actriţă celebră din România, recunoscută pentru rolul Aspirinei din serialul Las Fierbinţi, produs şi difuzat de Pro TV.

Aceasta este o actriţă de teatru, televiziune, voce şi film, iar în 2011 a fost recompensată cu premiul de cea mai bună actriţă la Gopo, pentru rolul Adrianei Hanganu, în filmul Marţi, după Crăciun.

Mirela Oprişor sau Aspirina din Las Fierbinţi, un personaj efervescent

Mirela Oprişor a jucat şi în serialul difuzat la Acasă TV, Numai iubirea, în personajul Karinei. În filmele Fragile (2000)
La bani, la cap, la oase (2010) — sora Agatha, 2011 — Marți, după Crăciun, regia Radu Muntean, 2002 — Ajutoare umanitare, regia Hanno Hoffer şi în următoarele piese de teatru:  A douăsprezecea noapte, la Teatrul de Comedie, București
Chirița of Bârzoieni, la Teatrul de Comedie, București, Delir în doi, la Teatrul de Comedie, București, Dumnezeul de a doua zi, Teatrul Act din București, Flori, fete, filme sau băieți, Teatrul Act din București, Peste tot acasă, la Teatrul de Comedie din București, Țara lui Abuliu, Teatrul de Comedie, All inclusive de Alexandru Popa, Pe o pânză de paianjen de Alexandru Popa.

Mirela Oprişor este absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București, pe care a terminat-o în anul 2000. Aici şi-a cunoscut şi soţul, pe Mimi Brănescu.

Date Biografice Mirela Oprişor: înălțime, greutate

Nume complet: Oprişor Mirela
Data naşterii: 12 mai 1973
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Mimi Brănescu
Greutate: 65 kg
Înălţime: 1,61 m

Cei doi sunt în prezent căsătoriţi şi colegi la locul de muncă, adică pe platourile de filmare din Las Fierbinţi. Pentru rolul Aspirinei, Mirela Oprişor încasează de la Pro TV un salariu de 1.500 de euro.

Cei doi au împreună o fiică, iar după naşterea ei, Aspirina s-a dedicat vieţii de familie, iar cariera ei a fost pusă pe pauză. Imediat după revenire, aceasta a fost recompensată cu premiul anterior amintit.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Costi Diţă