Gabriela Dinu Știri 24.06.2022 13:22

Mircea Radu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, afaceri

Mircea Radu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, afaceri

Mircea Radu este un cunoscut jurnalist român, prezentator al celebrei emisiuni Din Dragoste, de la Antena 1. Cu prilejul apariţiei în acest show s-a lansat şi Bianca Drăguşanu, pe vremea când încă nu era cunoscută şi nu îl ştia pe Cătălin Botezatu.

Bianca venise să îşi implore iubitul de atunci să o ierte şi nu era încă „atinsă” de operaţii şi intervenţii estetice. Mircea Radu s-a născut pe 15 noiembrie 1968 în Bucureşti şi este absolvent al Facultăţii de Inginerile a Instalaţiilor din Bucureşti. Nu a profesat niciodată în domeniu, fiind de fapt pasionat de radio şi televiziune.

Ce scrie în CV-ul lui Mircea Radu?

S-a angajat pentru prima dată în 1990 ca reporter şi prezentator şi a continuat studiile în jurnalism, după ce s-a înscris la Missouri School of Journalism din SUA, pe care a absolvit-o în 1996. A continuat să se specializeze şi la BBC School of Journalism, pe care a terminat-o în 1998.

S-a întors în România, unde a primit job-ul de prezentator TV, aşadar a moderat mai multe emisiuni, printre care o menţionăm pe cea mai iubită dintre toate, Din dragoste, de la Antena 1. Acesta a prezentat şi mai multe jurnale de ştiri. A jucat într-un film în 2004 şi a devenit membru în cadrul unei reviste de satiră.

Acesta a devenit şi scriitor şi în 2016 a publicat volumul Puveşti cu gust, în care a scris proze scurte. În prezent, a rămas fără un job în televiziune şi face bani din imobiliare, deoarece a cumpărat recent o vilă pe care a închiriat-o.

Date Biografice Irina Begu: înălțime, greutate

Nume complet: Mircea Radu
Data naşterii: 15 noiembrie 1968
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Raluca Olaru
Greutate: 87 kg
Înălţime: 1,84 m

Din 2013, Mircea Radu este căsătorit din 2013 cu Raluca Olaru, alături de care are doi băieţi frumoşi: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei”, a povestit Mircea Radu despre soţia sa.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc