Ionita Raluca Trending 17.05.2023 10:44

Mihai Trăistariu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, venituri, salarii

Mihai Trăistariu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, venituri, salarii

Mihai Tăistariu a devenit cunoscut în România ca și component al trupei Valahia, fondată împreună cu Costi Ioniță și Dorin Topală. După destrămarea trupei în anii 2000, Mihai Trăistariu a urmat o carieră solo care a culminat cu locul 4 la concursul Eurovision 2006. 

De atunci și până în prezent cariera lui muzicală a luat-o în jos, fiind nevoit să-și câștige existența în alte domenii de activitate. Afacerile sale se rezumă la piața imobiliară și piața de divertisment pentru adulți. Mihai Trăistariu are 8 apartamente în Constanța pe care le închiriează în sezonul estival. Deși sună destul de bine, din punct de vedere financiar, pentru cele 8 apartamente încă mai plătește rate la bancă și marea parte a profitului se duce la bănci.

Ce afaceri și ce surse de venit mai are Mihai Trăistariu

Pe lângă afacerile imobiliare, Mihai Trăistariu primește bani lunar și din drepturile de autor. Oricine îi ascultă muzica pe Spotify sau Apple Music, contribuie la bună starea financiară a artistului. În plus de asta, primește bani și de la posturile radio, însă aceste venituri sunt infime, întrucât piesele lui nu mai rulează de vreme bună la radio. Asta nu e tot, Mihai Trăistariu este și pe site-ul destinat adulților Onfly Fans, unde are cont de creator și primelte diferite sume de bani din partea fanilor săi.

CV, greutate și înălțime Mihai Trăistariu

  • Membru fondator al trupei Valahia. Creator OnlyFans
  • Este cunoscut pentru pisele ”Tornero”, ”Cât de frumoasă ești” ”Banii și fetele”,  ”Banana” sau ”Aș da zile de la mine”
  • A vândut peste 2.000.000 de albume în toată cariera.
  • Desemnat de două ori artistul anului în România 2000 și 2006
  • A fost angajat de Antena 1 pentru juriul emisiunii ”Vreau să fiu vedetă”
  • Profesor de canto.
  • Înălțime: 1,71 metri
  • Greutate 67 de kilograme
  • Vârstă: 16.12.1976 (45 ani)

Mihai Trăistariu, familie, viața personală, iubite

Născut la Piatra Neamț, Mihai Trăistariu a ajuns în Constanța, unde locuiește și în prezent. N-a avut o copilărie prea fericită, precizând a fost prezent la mai multe scandaluri violente între părinții săi. În viață mai este doar mama sa. Mai are încă trei frați. Chiar dacă a avut un succes la scară internațională de-a lungul carierei, același lucru nu poate fi spus și despre viața lui personală. A avut mai multe relații în ultimii ani, însă niciuna n-a ”prins”, artistul fiind oarecum afectat de faptul că încă nu este căsătorit.

„Mă văd căsătorit, tot întreb unde îmi e iubirea și pe rețelele de socializare. Când postez așa îmi scriu câte 50 de femei odată. Mai aștept, am zis că e timp. Mi-am ales numai puștoaice care nu rezistă, care gândesc diferit. Vreau mai multă liniște.

Și tată vreau să fiu. Noi suntem patru frați, trebuia să fim șase, doi au murit înainte de naștere. În primele mele declarații de când m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, câte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. De când am școala de muzică am obosit de copii mici, nu mai vreau așa mulți. Vreo doi, trei copii tot o să fac”, a mai spus Mihai Trăistariu.