Gabriela Dinu Știri 25.01.2023 20:47

Secretul a ieșit la iveală. De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au Talent!

Secretul a ieșit la iveală. De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au Talent!

Românii au talent debutează în sezonul 11 pe 5 februarie. Emisiunea de la Pro TV vine cu schimbări majore, începând cu zilele de difuzare şi terminând cu juraţii, căci Mihai Petre a ales să plece de la pupitru.

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică”, a fost modul elegant prin care Mihai Petre şi-a anunţat plecarea de la masa juriului emisiunii Românii au Talent, fără să specifice motivul, spunând doar că se va revedea curând cu fanii săi.

De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au Talent?

La scurt timp după ce marele dansator şi coregraf îşi anunţa plecarea, Pro TV venea cu promovarea înlolcuitorului său. Nimeni alta decât Alexandra Dinu, fostă Mutu, celebră actriţă de la noi, cu o carieră în afară, în special în Italia.

Nu se ştie încă motivul clar pentru care s-a produs această rocadă, însă mulţi spun că ar fi plecat de la bani, căci Mihai Petre era cel mai prost plătit jurat de la Românii au Talent. Până şi Smiley sau Bartoş, care sunt co-prezentatori, încasau mai mulţi bani decât el.

Mihai Petre ar fi avut suma de 30.000 de euro pe sezon pentru apariţiile la Românii au Talent. Vorbim, desigur, de o sumă colosală pentru piaţa din România, dar dacă ne uităm la sumele pe care colegii săi le încasează…putem spune că este normal ca Mihai Petre să se simtă nedreptăţit, căci restul juraţilor precum şi Smiley, primesc 200.000 de euro pe an!

Rămâne de văzut dacă Mihai Petre va vorbi vreodată despre acest subiect, mai ales că este posibil să apară într-un nou proiect legat de Pro TV. Aşa că nu se ştie dacă postul din Pache Protopopescu a ales să renunţe la el de dragul Alexandrei Dinu, ori partea financiară l-a deranjat atât de tare pe vremea pandemiei.

Românii au Talent, sezonul 11, se va difuza de două ori pe săptămână la Pro TV, luni şi vineri, de la ora 20:30.