Gabriela Dinu Știri 10.01.2023 19:47

Mesaje de La Mulți Ani pentru Crăciun. Urări și felicitări în imagini pentru familie și prieteni

Mesaje de La Mulți Ani pentru Crăciun. Urări și felicitări în imagini pentru familie și prieteni

Te-ai gândit să îţi surprinzi apropiaţii şi familia cu mesaje şi urări frumoase de Crăciun, dar îţi lipseşte inspiraţia, sau poate că nu ai suficient timp la dispoziţie ca să îţi poţi pune gândurile în ordine. Ei bine, din rândurile de mai jos veţi putea extrage cu siguranţă mesaje frumoase sau imagini pentru familie sau prietenii tăi.

Şi persoana iubită poate fi surprinsă cu un mesaj frumos de Crăciun, chiar dacă se trezeşte alături de tine, momentul când citeşte un mesaj sau un bileţel ascuns în bradul împodobit poate fi cu siguranţă o surpriză plăcută pentru dimineaţa zilei de Crăciun.

Cele mai simpatice urări şi mesaje de La mulţi ani de Crăciun

În continuare, vă prezentăm mai multe idei şi mesaje care pot fi trimise de Crăciun, scrise pe pagina de Facebook, într-un mesaj text ori poate pe un bileţel, ca să fie totul mai romantic. Nu contează cum, atât timp cât este trimis din suflet:

  • „Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!”
  • „De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.”
  • „În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”
  • „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”
  • „Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”
  • „M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu brad de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit! Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii, dragi părinți!”
  • „Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag.”
  • „Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! Dragii mei, sunteți pentru mine ca Maria și Iosif pentru Iisus. Vă mulțumesc pentru tot ce faceși pentru mine și vă doresc un Crăciun Fericit, chiar dacă nu putem fi alături din cauza pandemiei”.