Ionuț Nițulescu Altceva 07.11.2021 13:56

Medic, despre cauza morții lui Petrică Mâțu Stoian: ”Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul”

Medic, despre cauza morții lui Petrică Mâțu Stoian: ”Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul”

Apar noi detalii în cazul morții celebrului cântăreț de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. Medicii au anunțat care a fost exact cauza morții.

Petrică Mîţu Stoian a murit. Interpretul de muzică populată din Mehedinţi a încetat din viață sâmbătă seara, în jurul orei 20.00

Cauza morții lui Petrică Mâțu Stoian

„Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare. Era
speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul.

Petrică Mâțu Stoian filmase pentru Revelion

În urmă cu doar câteva zile, solistul a apărut într-o fotografie care a fost publicată pe Facebook de un alt cântăreț, Alin Gabriel Matei.

„Am filmat cu drag pentru TVR 2, ediție specială de Revelion alături de artiști dragi sufletului meu”, se arată în postarea de pe Facebook, unde apare inclusiv regretatul artist Petrică Mâțu Stoian.

Tags: