Gabriela Dinu Știri 02.01.2023 09:21

Marian Godină CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

Marian Godină CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

Marian Godină a devenit celebru în toată România, după postările sale virale pe Facebook, apoi a scris şi o carte. Este născut pe 7 septembrie 1986 şi are 1,77 m înălţime. Este un poliţist din Braşov a cărui pagină de socializare este apreciată şi urmărită de o jumătate de milion de oameni.

Este văzut drept un personaj incomod deoarece reacţiile sale din mediul online şi poziţiile sale au enervat multe personaje din societatea în care trăim. Este căsătorit cu Georgiana Godină de pe 29 mai 2018, nu are copii, dar are în schimb un animal de companie mai puţin întâlnit, o alpaca pe nume Pablo.

Cine este, de fapt, Marian Godină

A debutat şi în lumea scriitorilor printr-o carte apreciată de urmăritorii şi să nu numai, denumită Flash-uri din sens opus. Din 20 decembrie 2006 lucrează în Poliţia Română şi spune despre el că: „Sunt polițist de 10 ani. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci când mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă intreabă ce-am făcut.”

Nu spune despre el că a fost un elev silitor, ci se vedea ca un copil între restul. Născut într-o familie simplă, alături de alţi 4 fraţi, erau crescuţi de o mamă casnică şi un tată ce lucra la Uzina Tractorul Braşov: „Îmi plăcea matematica şi aveam note foarte bune la şcoală, însă nu aş putea spune că eram un elev silitor, pentru că nu învăţam niciodată acasă, ci mă bazam doar pe ce înţelegeam şi prindeam de la ore”.

A fost transferat la cererea sa de la Poliţia Română la SAS, mai exact Serviciul de Acţiuni Speciale Braşov, pe 1 octombrie 2017. Mai exact, lucrează pe intervenţii serioase şi face parte din popularii „mascaţi”, care sunt prezenţi atunci când natura evenimentelor petrecute o solicită.

Angajaţii SAS, cunoscuţi şi ca „mascaţii din Poliţie”, sunt cei care intervin la situaţiile de mare risc, precum sunt jafurile, atacurile comise de persoane înarmate, violente sau periculoase, ajută la recuperarea persoanelor răpite sau sechestrate şi finalizează acţiunile de prindere în flagrant.