Ionuț Nițulescu Actualitate 28.05.2021 13:32

Luiza Melencu a fost ucisă! Avocatul lui Gheorghe Dincă face noi dezvăluiri

Luiza Melencu a fost ucisă! Avocatul lui Gheorghe Dincă face noi dezvăluiri

Au trecut doi ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au dispărut fără urmă, după ce au ajuns în casa din Caracal al lui Gheorghe Dincă. Acum ies la iveală dezvăluiri cutremurătoare.

Gheorghe Dincă se află în spatele gratiilor, însă nici acum nu au fost descoperite trupurile celor două fete. Bărbatul și-a schimbat declarațiile de atâtea ori încât i-a băgat în ceață și pe anchetatori. El și-a modificat declarația inițială în care dezvăluia că a ucis-o pe Luiza Melencu.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare

Familiile celor două tinere speră să afle într-un final adevărul, oricât de dureros ar fi. S-a spus chiar că fetele nu ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă, ci trimise trimise în străinătate.

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține încă că Luiza este moartă, precizând că bărbatul din Caracal va fi trimis în judecată atât pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, cât și pentru Luiza Melencu.

„Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat”, a declarat Claudiu Lasoschi. arată bzi.ro.

Și avocatul familiei Melencu a dezvăluit același lucru, precizând că Dincă și-a schimbat declarația inițială în speranța că va primi o pedeapsă mai puțin dură.

„Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane”, a declarat Carmen Obârşanu.

Citește și: Top 10 cei mai cunoscuți criminali români

Doi ani de la cazul Caracal

Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în data de 14 aprile, iar Alexandra Măceșanu în 24 iulie 2019. Ambele fete au ajuns în mâinile lui Gheorghe Dincă, după ce au fost luate la ocazie de acesta.

Alexandra Măceșanu a fost răpită, sechestrată și violată în casa din Caracal. Ea a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor, doar că polițiștii au descins în casa bărbatului doar în cursul zilei următoare, după ce au obținut mandat de percheziție. Dacă ar fi acționat mai rapid, probabil că fata ar fi fost salvată.

Atunci, Gheorghe Dincă a dezvăluit că le-a ucis pe amândouă. Bărbatul se află acum în arest, iar ancheta a dezvăluit că el este suspect de comiterea unor alte răpiri. Până acum nu s-au găsit trupurile celor două tinere.