Gabriela Dinu Vedete 29.07.2023 14:26

Luciana Indre: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, salariu la Prima TV

Luciana Indre: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, salariu la Prima TV

Luciana Idre este o prezentatoare TV de la noi din ţară, care a trecut prin momente cumplite, după ce s-a luptat cu cancerul. S-a născut la Cluj Napoca şi a studiat la Universitatea Babeş Bolyai din oraşul natal.

În urmă cu 12 ani, aceasta a făcut primii paşi în presa românească, angajându-se corespondent la Realitatea TV. Indre a avut emisiune de tip politic pe Look TV şi este coordonatoare a site-ul Servus Cluj, precum şi Look Medica, o televiziune care face parte din grupul care deţine inclusiv postul Prima TV.

Cine este Luciana Indre de la Prima TV?

Luciana Indre prezintă în fiecare sâmbătă dimineaţă o emisiune dedicată sănătăţii, nutriţiei şi lifestyle-ului, având invitaţi săptămânal nume precum medici, specialişti în tratamente, esteticieni, nutrioniţi, specialişti beauty, traineri ori psihologi.Aici, aceasta ar avea un salariu lunar în valoare de 2500 de euro, conform surselor din interiorul trustului.

La capitolul viaţă personală, Luciana Indre a fost logodită mai mulţi ani cu fostul ministru al Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu. Numai că relaţia lor a fost una secretă, despre care s-a aflat abia după ce s-a rupt totul, chiar când apropiaţii lor se aşteptau la o nuntă ca în poveşti.

Drama Lucianei Indre

În 2011, în urma unui control medical de rutină, Luciana Indre primea o veste teribilă: avea cancer la sân. A decis să meargă la medic, după ce îşi făcea duş şi palpându-se, a simţit un nodul. Mai departe, a povestit chiar ea cum a decurs totul:

„Anul trecut, la controlul de rutină din luna iunie analizele erau perfecte. O lună și ceva mai târziu, la final de august, am simțit un nodul în timp ce făceam duș. A doua zi m-am și dus la un control ecografic, dar medicul mi-a spus să merg liniștită acasă, pentru că nu e ceva care ne îngrijoreze, probabil doar o dereglare hormonală.

Nu m-am liniștit însă și am insistat, așa că m-a chemat din nou la control după trei săptămâni. Am simțit că este ceva în neregulă și că ar fi mai bine să mai cer o altă opinie. Îmi doream de mult timp să fac o emisiune cu dr. Angelica Chiorean, unul dintre cei mai buni specialiști pe senologie și viața a făcut să ajung la ea pentru un alt motiv. Din realizator, devenisem pacient. Am văzut în privirea ei când m-a atins cu ecograful că ceva nu e în regulă. «E cazul să te gândești la un medic oncolog!» au fost cuvintele care mi-au schimbat viața în doar câteva minute”, a povestit Luciana Indre.

A reuşit să se vindece, deşi a suferit de un cancer extrem de agresiv. A făcut însă chimioterapie, s-a operat de dublă mastectomie cu reconstrucţie, plus şedinţe de radioterapie.