Ionuț Nițulescu Actualitate 02.01.2022 08:05

Live Video România – Germania. Vezi online meciul de la Campionatul European de handbal feminin

Live Video România - Germania. Vezi online meciul de la Campionatul European de handbal feminin

Selecționata României de handbal feminin va deputa astăzi, 3 decembrie 2020, la Campionatul European de handbal feminin. Națioanala noastră va inaugura competiția într-o partidă împotriva Germaniei, de la ora 19:00. 

România va juca la Kolding în prima partida de la Campionatul European de handbal din Danemarca împotriva Germaniei. Din grupa D mai fac parte Norvegia și Polonia, care vor juca tot astăzi, de ora 21:30.

Cum vezi live video online meciul de handbal România – Germania

Partida dintre România și Germania va fi transmisa de Digisport 1 și Telekom Sport 1, dar sunt vești bune și pentru cei care nu pot viziona meciul la televizor. Aceștia pot urmări prima confruntare de la Campionatul European de handbal feminin pe platformele online ale televiziunilor, pe Digisport și pe Telekom Sport.

Află cele mai noi Știri Directe urmărind publicația noastră pe Google News. Te poți abona gratuit AICI. Trebuie doar să apeși pe butonul și steluța ”Urmărește”

Lotul României pentru Campionatul European

Portari: Denisa Dedu (CSM Bucureşti), Yuliya Dumanska (Podravka Koprivnica), Ana-Maria Măzăreanu (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud);
Extreme dreapta: Laura Moisă (CSM Bucureşti), Sonia Seraficeanu (CS Minaur Baia Mare);
Extreme stânga: Nicoleta Dincă (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Ana Maria Iuganu (SCM Gloria Buzău), Alexandra Dindiligan (HC Zalău);
Centri: Eliza Buceschi (CS Rapid Bucureşti), Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare), Ana-Maria Ţicu (SCM Craiova), Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare);
Interi dreapta: Laura Popa (CS Rapid Bucureşti), Ana-Maria Savu (SCM Craiova);
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Anca Polocoşer (CS Minaur Baia Mare);
Pivoţi: Lorena Ostase (CSM Slatina), Alexandra Subţirică-Iovanescu (SCM Gloria Buzău)
Staff: Bogdan Burcea – antrenor principal, Robert Licu – antrenor secund, Jaume Fort Mauri – antrenor cu portarii, Ştefan Ciuntu – preparator fizic, Ioan Radu Cheregi – analist de performanţă, Florin Ciocoiu – medic, , Valentin Cucu – kinetoterapeut, Lavinia Vlangar – kinetoterapeut, Nicoleta Alexandrescu – Team manager, Doru Costică – Media Manager.

Cristina Neagu așteaptă cu nerăbdare Campionatul European

”Este o perioadă ciudată pentru toată lumea, să mergi la un turneu final și să nu poți să ieși din hotel. Practic, să mergi de la hotel la sală și înapoi, nu este o situație plăcută. Însă, personal sunt recunoscătoare pentru faptul că putem juca handbal.

Cred că Danemarca face un efort extraordinar pentru a ține acest turneu final de una singură, prin asta arătăm că handbalul trăiește, că există în continuare și în condițiile actuale. Să jucăm un turneu final de o asemenea anvergură, mi se pare fantastic. Așa că vom face tot ce este necesar ca să ne protejăm, nu vom ieși prea mult din hotel. Vom avea mai mult timp pentru a ne concentra la meciuri și nu cred că poate să-ți scadă motivația prin asta”, a declarat Cristina Neagu.