Gabriela Dinu Știri 14.09.2021 08:48

Live Stream. Vezi Online evenimentul Apple din 14 septembrie. Este dezvăluit noul Iphone 13

Live Stream. Vezi Online evenimentul Apple din 14 septembrie. Este dezvăluit noul Iphone 13

Apple a pregătit un eveniment grandios pentru 14 septembrie, care se va putea vedea live stream, atunci când va fi lansat noul iPhone. Este cel cu numărul 13 şi vor fi lansate patru versiuni, iPhone 13 Standard, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max.

Toate acestea vor putea ajunge şi în România şi dacă socotim după data de când se pot face precomenzile, adică după data de 17 septembrie, doritorii de iPhone 13 se vor putea bucura de noile telefoane undeva la finalul acestei luni sau poate chiar spre jumătatea lunii octombrie, cel mai târziu.

Cum poţi vedea online lansarea iPhone 13, în format live stream?

Evenimentul de lansare se numeşte „California Streaming” şi după cum îi spune şi numele va fi transmis în mod online. Poate fi urmărit de pe orice tip de dispozitiv aveţi, chiar dacă rulaţi stream-ul de pe un telefon produs de un „adversar”, cum ar fi Samsung 😂, sau un laptop care nu are legătură cu Apple 😃 .

Evenimentul va începe marţi, la ora 20:00 a României şi va putea fi urmărit aici (în link-ul de mai jos), din orice colţ de lume doriţi şi de pe orice tip de device aveţi acces.

Pentru cei care nu ştiu la ce să se aştepte, ei bine iPhone 13 va împrumuta tehnologia de la predecesorii săi şi o va upgrada într-un stil nou, modern şi aşteptat de toţi fanii Apple.

Ce specificaţii va avea iPhone 13?

  • aspectul iPhone 13 va împrumuta elemente din 12, dar şi din versiunea X;
  • iPhone 13 Standard va măsura 146,7 × 71,5 × 7,6 mm, adică va fi la fel de mare cât este şi iPhone-ul 12
  • display-ul va fi de generaţie LTOP OLED, adică va avea un excelent refresh al ecranului şi 120 Hz:
  • unii specialişti se aşteaptă ca noul telefon să aibă 3 camere frontale. Pare „too much”, dar rămâne de văzut, cu Apple nu se ştie niciodată;
  • se anunţă un ecran mai generos cu un decupaj mai mic;
  • spaţiul de stocare minimum va fi de 128 de GB şi maximum 1 TB, dar la versiunea Pro Max;
  • nu se ştiu încă multe detalii legate de preţ, dar se aşteaptă ca acesta să coste după cum urmează: 699 dolari (mini), 799 dolari (standard), 999 dolari (Pro) şi 1.099 dolari (pentru Pro Max). Preţul unui iPhone va varia în funcţie de magazinul electronic de unde îl comanzi şi de taxele ulterioare.