Gabriela Dinu Știri 02.11.2022 10:10

La mulţi ani, bunica. Mesaje de la mulţi ani pentru bunici

La mulţi ani, bunica. Mesaje de la mulţi ani pentru bunici

Bunicii sunt cele mai dragi fiinţe din viaţa nepoţilor. Sunt cei la care îşi găsesc refugiul în timpul vacanţelor, care îi îngrijesc de fiecare dată cu mare drag.

Se spune, de multe ori, că bunicii au o dragoste aparte pentru nepoţii lor, de multe ori diferită faţă de cea pe care le-au purtat-o copiilor. Venim în sprijinul vostru cu o serie de mesaje şi urări de la mulţi ani pentru bunici, cu ocazia zilelor de naştere, de nume sau pur şi simplu mesaje de recunoştinţă.

Mesaje de la mulţi ani pentru bunici

Le puteţi transmite online, pentru că internetul este utilizat în ziua de astăzi de persoane de toate vârstele. Cu atât mai interesant ar fi să le scrieţi pe o hârtie sau felicitare, este ştiut deja faptul că scrisorile au făcut parte din viaţa bunicilor noştri şi cu siguranţă ar adora să îşi citească urările de la mulţi ani de pe o felicitare personalizată:

  • Ridicăm astăzi paharele de șampanie în cinstea ta, bunică iubită! Fie ca lacrimile să apară în ochii tăi doar din cauza evenimentelor fericite, oboseala să nu te supere niciodată, iar problemele să treacă repede asemeni unei ploi de mai.
  • Ce este cel mai important pentru o bunică? Bineînțeles, sănătatea copiilor ei și a nepoților. Nu este mai puțin importantă liniștea ei sufletească. Ridic această cupă pentru sănătatea ta, bunică. Fie ca nimeni și nimic să nu te supere!
  • La mulți ani, bunicuță! Bem astăzi șampanie în cinstea ta. Îți dorim să trăiești încă o sută de ani. Să nu știi ce înseamnă tristețile, neplăcerile, nemulțumirile. Nu atrage atenția la vârstă, fii sănătoasă și plină de puteri astfel încât să poți și dansa și cuprinde nepoții cât mai des.
  • Bunicuță, îți doresc să întinerești la trup și suflet, să nu-ți fie frică de anii pe care îi ai. Tu ești o bunică nemaipomenită. Sănătate, răbdare, iubire din partea celor dragi. Pentru anii tăi încă tineri!
  • Tu și mama sunteți exemple de femei adevărate pentru mine, care au reușit toate în viață și au creat confort în casa lor. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc fericire, sănătate de fier și mulți-mulți ani de viață.
  • Bunicuță dragă, la mulți ani! Îți doresc să nu devii niciodată o babă bârfitoare, dar să rămâi întotdeauna cea mai bună, veselă, neobosită bunicuță. Tu ești doamna eleganță și rafinament, tu ești omul-căldură și frumusețe. Rămâi așa întotdeauna. Să fie sărbătoare mereu în curtea ta!
  • Bunicuță, la mulți ani! Îți doresc varză și iarbă deasă în grădină, bani în portofel, îți doresc să fii ca cel mai suculent morcov, ca roșia veselă, ca un cartof tânăr, ca zmeura și ca mărul în floare!
  • Bunicuță dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii puternică, să rămâi o femeie minunată, corectă și o regină în viață, o femeie veselă în cercurile tale de cunoscuți.
  • Bunica mea dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi mereu veselă și plină de puteri, bună și sinceră, grijulie și gingașă. Fie ca viața să-ți fie lungă și fericită. Să ai parte încă de multe evenimente fericite și sărbători de familie.
  • Dragă bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să îți urez, scumpa mea, lumină permanentă, fericire în viață și împlinirea tuturor speranțelor. În casa ta să fie mereu bunăstare și confort, iar în inimă – dragoste și fericire.