Ioana Filipescu Vedete 04.01.2023 10:15

Ioana Ignat: CV, vârstă, biografie, înălțime, iubiți, surse de venit

Ioana Ignat: CV, vârstă, biografie, înălțime, iubiți, surse de venit

Ioana Ignat se făcea cunoscută în anul 2016, atunci când ajungea în finala show-ului Vocea României, de pe Pro TV. Nu a câștigat, dar a lăsat o frumoasă impresie juraților, iar cariera sa muzicală avea să înflorească. Ioana este acum o cunoscută cântăreață de muzică pop, ba a devenit și compozitoare.

A scos până acum peste 30 de piese, unele dintre ele alături de artiști cunoscuți ai noului val din showbiz-ul românesc, între care Damian Drăghici sau Edward Sanda.

Ioana Ignat biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Ioana Ignat

Data nașterii: 22 iulie 1998

Locul nașterii: Botoșani

Vârsta: 24 de ani

Înălțime: 1,60

Iubitul Ioanei Ignat pleacă la ”Survivor România”

Ioana Ignat este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei milionar, Sebastian Dobrincu. Relația s-a înfiripat în urmă cu mai bine de doi ani, atunci când Dobrincu o părăsea pe vloggerița Mimi pentru Ioana. De altfel, cei doi se cunoșteau, doar că între ei era doar o relație de prietenie.

Pentru Ioana și Sebastian a venit și un moment în care trebuie să se despartă, și nu pentru puțin timp, ci vreme de șase luni, atât cât durează filmările ”Survivor România”, din Republica Dominicană. Asta pentru că tânărul milionar a acceptat provocarea și va participa.

Iar Ioana nu este chiar încântată de alegerea iubitului, dar îi respectă alegerea. „Nu îmi surâde ideea încă. Că o să fie plecat atâta timp, șase luni e destul de mult. Dar îl susțin în tot ceea ce face. Am încredere în abilitățile lui fizice, psihice”, a spus Ioana Ignat la PRO TV.

Tot ea a adăugat: ”Mi se pare supercurajos să zici da la o provocare de genul ăsta și îl susțin. O să mă acomodez, în șase luni…” Cei doi nici nu vor putea vorbi în toată această perioadă, deoarece concurenții show-ului nu au acces la telefon.

Ce scrie în CV-ul Ioanei Ignat

Ioana Ignat s-a remarcat în 2016, odată cu participarea la ”Vocea României”, unde ajungea în finală. Un an mai târziu, Ioana lansa piesa ”Dor de iarnă”, alături de Damian Drăghici. Iar primul ei single avea să apară în același an, pe 17 ianuarie, „Mă dezîndrăgostesc”.

Iar din acest moment piesele au început să curgă pentru Ioana Ignat. Și avea să colaboreze cu Edward Sanda, Morandi, Havana, Dorian Popa, Pavel Stratan, What s Up.

Ioana Ignat face bani frumoși din cântări

Ioana Ignat are ca sursă de venit cântările diversificate. Durata unui recital este de 45-50 de minute, iar artista participă la următoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte în aer liber
  • Concerte Primării zile de oraș, festivaluri
  • Concerte, evenimente private: nunți, botezuri, aniversări
  • Evenimente corporate
  • Concerte în club
  • Concerte la balul bobocilor

Formula scenică este dintr-o trupă de dansatoare și un DJ.

De aici ies banii pentru Ioana Ignat, iar tariful variază în funcție de tipul evenimentului și de perioada anului.