Ionuț Nițulescu Vedete 23.01.2023 20:28

Inna, mai sexy ca nicioadată. Ipostaze incendiare pe Instagram

Inna, mai sexy ca nicioadată. Ipostaze incendiare pe Instagram

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețele de la noi, piesele sale făcând furori în întreaga lume. În plus, este și una dintre cele mai râvnite femei. Are un corp ce pare sculptat și emană senzualitate prin toți porii.

Recent, cântăreața a publicat câteva imagini de la o ședință foto pe contul ei de Instagram, iar oamenii au reacționat imediat. Îmbrăcată într-un body negru neîncheiat jos, Inna a aprins  imaginația tuturor.

Inna, fără lenjerie intimă pe Instagram

Mihaela Rădulescu i-a lăsat și ea un comentariu. ”Damn, you are hot”, a scris aceasta pe Instagram.

Fotografiile au dat de gândit fanilor, care s-au întrecut în comentarii. Mulți au spus chiar că vedeta nu poartă lenjerie intimă. Unii i-au criticat îndrăzneala, alții au felicitat-o pentru pictorialul curajos, mai ales că arată foarte bine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Inna și Deliric, cel mai nou cuplu din showbiz

Este mereu în atenția publicului, dar a încercat să-și țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor. A apărut din ce în ce mai des alături de Deliric. Răzvan Eremia, pe numele său real, s-a lăsat muzica și a devenit un antreprenor cu un business de peste 300 de produse. În cele din urmă nu au mai avut ce face și au recunoscut că formează un cuplu.

Deliric a făcut parte din trupa CTC, care a cunoscut un mare succes în 2001, atunci fiind cel mai bine vândut album în mediul online.

Citește și: ”Dorian Popa a dezvăluit cât câștigă lunar: „Sar de o sută lejer”

A renunțat la muzică și a ajuns să dețină o afecere importantă pornită de la o glumă. Este vorba despre celebrul ”Porc”, care a prins la tinerii români. Afacerea lui a sărit de un milion de euro la finalul anului 2018.

Deși a fost un an greu, Inna a recunoscut că 2020 i-a adus iubirea: „Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling”, a mărturisit artista pentru Viva!.