Ionuț Nițulescu Actualitate 22.05.2021 13:21

Incredibil! Cum arată femeia care nu a mai mâncat de 60 de ani

Incredibil! Cum arată femeia care nu a mai mâncat de 60 de ani

În ultimii 60 de ani, Saraswati Bai, o femeie de 75 de ani din India, nu a pus în gură nici măcar un bob de orez. A trăit în tot acest timp doar cu apă și ceai, iar odată pe săptămână mânca un fruct.

Cazul femeii a făcut încojunurul lumii. Toți se întreabă cum a reușit indianca să supraviețuiască șase decenii fără mâncare.

O femeie din India nu a mai mâncat de șase decenii

Saraswati Bai, din satul Sundrail, statul Madhya Pradesh, s-a hrănit timp de 60 de ani doar cu ceai și apă. Rareori mai mânca câte o banană sau un fruct, dar nu mai des de o dată pe săptămână. A avut același meniu chiar și când a fost însărcinată. Femeia a dus pe lume cinci copii, pe care i-a crescut singură.

Muncește toată ziua la treburile gospodărești și pe câmp și totuși este sănătoasă. Cazul a devenit o curiozitate în întreaga lume. Totul a început atunci când femeia avea 15 ani. Ducea o viață normală până când s-a îmbolnăvit de febră tifoidă, o boală pe care a făcut-o de la alimente contaminate cu bacteria Salmonella typhi. Nu putea mânca nimic și avea dureri abdominale severe.

Citește și: Care este, de fapt, diferența între laptele UHT și cel pasteurizat

Cazul femeii din India a făcut încojurul lumii

După ce starea de sănătate i s-a îmbunătățit, a observat că dacă bea ceai se simte mai bine. Așa a decis să nu mai mănânce.

Soțul a încercat să o facă să se hrănească, însă nu a avut nicio șansă. Incredibil este că la 75 de ani, femeia este sănătoasă și încă lucrează câte 5 ore pe zi.

Mulți au fost sceptici când au auzit povestea femeii, însă familia și vecinii confirmă acest lucru.

Acesta nu este singurul caz impresionant din India. Prahlad Jandi, un bunic de 82 de ani, a trăit doar cu aer timp de 7 decenii, sau Narasamma, o femeie de 92 de ani, care susține că nu a mai băut apă de când avea 14 ani.