Ionuț Nițulescu Utile 22.12.2021 19:00

Horoscopul lunii august. Ce anunță astrele în ultima lună a verii și ce zodii trebuie să aibă mare atenție în această lună

Horoscopul lunii august. Ce anunță astrele în ultima lună a verii și ce zodii trebuie să aibă mare atenție în această lună

Horoscopul lunii august vine cu multe surprize pentru unele zodii, urmând o perioadă bună, unele având succes pe toate planurile,dar aduce și vești rele pentru altele. Ce ne așteaptă în luna lui cuptor în funcție de zodie.

Horoscop August 2020

Leu

Pentru leu apar multe soluții pentru probleme pe care le avea, iar liniștea o să apară în a doua parte a lunii. Sfârșitul lunii august vine cu o surpriză la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Fecioara

Pentru fecioară va fi o lună haotică, cu urcușuri și coborâșuri. O să ai parte de momente extrem de fericite, dar și de unele care îți vor da mari bătăi de cap. Este momentul pentru un control medical pentru că durerile din ultima perioadă se pot agrava.

Balanță

Balanța va avea parte de liniște în primele zile ale lunii august, ba chiar prea multă, așteptându-se la ceva rău. Calmul din viața ta se datorează faptului că ai aranjat lucrurile din viața ta. Meriți o vacanță!

Scorpion

Mare atenție dacă ți-ai făcut planuri de vacanță, este posibil să se întâmple ceva rău sau vremea să nu fie de partea ta. Este posibil ca serviciile să nu fie pe placul tău sau să apară unele probleme medicale.

Citește și: Ce înseamnă când visezi persoana care îți place. Interpretări uluitoare 

Săgetător

O lună a adevărului! Vei spune lucrurilor pe nume pentru că ai ajuns la concluzia că asta este singura rezolvare a problemelor tale. Nu te vei feri să spui lucrurile în față chiar dacă ești conștient că vei jigni anumite persoane. Totuși, te vei simți bine și chiar mândru de tine.

Capricorn

Începi cu o pauză deoarece consideri  ai fost mult prea ocupat în ultimele zile ale lunii iulie. Leneveșți și nu prea pui preț mare pe ceea ce ai de făcut. Nu prea faci bine pentru  în ultimele două săptămâni o  intri iar în criză de timp. Este o luna bună din punct de vedere personal. Surprizele puse la cale de partenerul de viață te vor face  fii și mai sigur pe relația ta.

Vărsător

Mulți cunoscuți îți vor cere ajutorul în această luna. O  te înarmezi cu multă răbdare și calm pentru a putea face față provocărilor, dar vor fi și clipe în care te vei enerva pentru  unii vor vrea bani deși știu  suma de care dispui îți trebuie la ceva anume. Regreți  ai fost sincer și  i-ai anunțat  ai niște bani în plusMai multă liniște în familie.

Peșți

Este timpul să te ocupi mai mult de ceea ce îți face plăcere. Să faci ceea ce îți aduce liniște, să petreci mai mult timp cu familia sau să mergi la cumpărături. Partenerul tău de viață va veni cu o idee foarte bună pentru petrecerea câtorva zile de relaxare.

Berbec

Apar probleme, însă rezolvarea va veni în primele zile cu ajutorul venit din partea cuiva la care nu te așteptai. Nu mai știai nimic de persoană respectivă de foarte multă vreme și de bucură veștile de la ea. Este timpul să-ți vizitezi părinții care îți reproșează că-i vizitezi prea rar.

Taur

Ai parte de o vizită inoportună, care nu îți va face plăcere  Nu ai cale de scăpareașa  te conformezi și pui totul la cale pentru  șederea   fie una specialăÎți pasă de părerea celor din jur și de aceea pui la cale până la ultimul detaliu pentru a te asigura  îți vei auzi numai vorbe de bine.

Gemeni

Imagina ta este pusă pe primul plan și îți pasă foarte mult de ceea ce cred cei din jur. O  fii preocupat de acest aspect mai multe zile. Abia apoi o  te poți concentra și asupra altor activitățiÎncearcă  fii mai atent la locul de muncă pentru  se pot schimbă unele lucruri fără  le iei în seama.

Rac

Refuzi să accepți când greșești, iar asta nu îți va aduce nimic bun.  Fii puțin mai realist și nu insita  mergi pe drumul tău pentru  este posibil  ajungi pe marginea prăpastieiAcceptă ajutorul celor din jur și nu te încăpățânaÎn acest fel o  ai mai mult de câștigat decât de pierdut.