Ioana Filipescu Retete 05.01.2023 21:40

Gina Bradea: CV, varsta, biografie, surse de venit

Gina Bradea: CV, varsta, biografie, surse de venit

Gina Bradea a luat totul de la zero! Iar acum este una dintre cele mai urmărite bucătărese, în mediul online. Are mii de abonați pe canalul ei de Youtube, ”Poftă bună cu Gina Bradea”, unde prezintă rețete culinare mai mult sau mai puțin sofisticate.

Secretele culinare ale Ginei se găsesc pe blogul ei, dar și pe conturile personale de Instagram și Facebook. Acolo unde inimoasa bucătăreasă oferă și detalii despre viața personală, în care e inclusă, desigur, familia.

Chiar ea își face caracterizarea pe blogul ei, Poftă bună cu Gina Bradea: ”Despre mine, Gina Bradea. Sunt Gina, un săgetător complet (săgetător cu ascendent în săgetător) și am o bună parte din caracteristicile acestei zodii: sunt mereu veselă și pusă pe șotii, ca un titirez în continuă mișcare, nonconformista și rebelă, sinceră, altruistă, ambițioasă, incăpățânată, justițiară, mare expertă-n gafe copilărești și multe altele. Pe scurt, nu am fițe deloc și-mi repugnă complet fițele, arivismele, cei care-și asumă meritele altora, cei lipsiți complet de simțul umorului sau nedreptățile de orice fel.”

Ce scrie în CV-ul Ginei Bradea

Gina Bradea a absolvit Colegiul Economic și de Drept Administrativ din Galați, profilul Alimentație Publică. Apoi, avea să termine și o facultate economică, profilul Management General.

A urmat numeroase cursuri, în diverite domenii de activitate, pentru că mereu i-a plăcut să ia avânt în viață, să descopere permanent.

A făcut, la viața ei, de toate. S-a angajat în restaurante, a fost ospărar, barman, bucătar, cofetar. Dar salariul a nemulțumit-o mereu, așa că a schimbat placa fără niciun pic de regret. A ajuns să lucreze la Aprovizionare la o uzină din Galați. Nici acolo nu a stat prea mult. Lua calea Italiei, alături de soțul ei. Și a muncit pe brânci, dar tot…România.

Unde avea să dea lovitura! Cu un canal de rețete culinare. Blogul „Poftă bună cu Gina Bradea” a fost alegerea de succes a femeii, unde preparatele sale culinare sunt apreciate. Și de unde ies și bani, fiind sursa de venit a bucătăresei.

Gina Bradea are o familie de nota 10

De aproape 30 de ani este căsătorită cu Doru, bărbatul care o susține în tot ceea ce face. Cei doi au doi copii, Gabi și Diana. Bucătăreasă nu uită niciodată de Doru al ei, astfel că nu ratează momentele emoționante.

„Astăzi aniversăm 30 de ani de când suntem împreună, de când râdem în hohote în fiecare zi. Acum 30 de ani, pe 24 noiembrie 1992, ne-am mutat împreună, apoi am strâns bani și ne-am făcut nunta, noi chiar am pornit de la lingură. Am făcut și crescut doi copii – adulți și mai înalți decât noi acum, am construit o casă, am sădit mai mulți pomi, am făcut mai mult bine decât rău toată viața.

Acum, deși avem amândoi părul alb și multe riduri și kg în plus față de acum 30 de ani, râdem la fel de mult împreună. Ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt, știm ce gândește celălalt fără să vorbim, unul începe o frază, celălalt o termină. Amândoi iubim copiii, florile, animalele, amândoi suntem inimoși și harnici, cinstiți până-n pânzele albe și ne place să trăim curat și tihnit la țară. Ne place să muncim cu mâinile noastre și nu ne este rușine de faptul că acum suntem niște tărani. Ba chiar suntem mândri de asta și ne place. Noi nu ne facem declarații de dragoste înflăcărată-n public, dar ne ținem de mână și pe stradă, dar și când stăm în pat și ne uităm la tv, cu pisicile și cățelul printre picioare. Nu de alta, dar să nu cădem din pat, mai știi?

Nu avem o căsnicie perfectă, dar noi suntem mulțumiti cu ce avem. Toată ziua ne împungem și râdem unul de celălalt și foarte rar ne certăm cu adevărat. Viața e atât de frumoasă când știi să te bucuri de ceea ce ai!”, a scris Gina Bradea pe blogul ei în ziua în care a împlinit trei decenii de căsătorie cu Doru.