Ioana Filipescu Vedete 11.09.2022 18:36

Gianluca Vacchi: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie, afaceri

Gianluca Vacchi: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie, afaceri

Gianluca Vacchi este un om de afaceri italian, finanțator și președintele SEA (Societa Europea Autocaravan S.p.A). Italianul este, în același timp, și directorul neexecutiv la Industria Macchine Automatiche.

Lumea mondenă nu-i este deloc străină, iar Instagramul este plin de mișcările lui de dans, pe care le postează de câte ori are ocazia. Este mereu înconjurat de femei frumoase, iar corpul îi este plin de tatuaje, unele dintre ele chiar uimitoare.

Cianluca Vachi bibliografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Gianluca Vachi
Data nașterii: 5 august 1967
Locul nașterii: Bologna
Vârstă: 55 de ani
Înălțime: 1,73 m
Greutate: 75 de kg

Gianluca Vacchi, bunicul Playboy

Denumit bunicul Playboy, Gianluca Vacchi a avut multe relații, cu diferite manechine, nume cunoscute din lumea modelingului.

A fost logodit cu frumoasa Melissa Satta, dar relația nu a mers, astfel că în 2013 a început să se întâlnească cu Giorgia Gabriele, model designer de modă, care lucrează pentru o compania Wandering. Dar, după trei ani de relație, drumurile lor aveau să se despartă.

Au urmat cuceriri peste cuceriri, distracții la maximum, în diferite locuri exotice.

Cine este Gianluca Vacchi şi ce scrie în CV-ul lui?

Gianluca Vacchi s-a născut la Bologna, în urmă cu 55 de ani, într-o familie de afaceriști. Dar bunica sa, argentiniancă, l-a îndrumat către muzică. L-a învățat să cânte la pian, apoi, frâiele au fost preluate de mama sa, care l-a ajutat să înțeleagă mai bine frumusețea muzicii.

Vacchi avea să se înscrie la Universitatea Studiorum din Bologna și are o diplomă în afaceri și economie. După care, a intrat în afacerea tatălui său, la vârsta de 25 de ani.

Când avea 45 de ani, Vacchi s-a retras din afacerile pe care le gustase din tinerețe și a intrat pe nișa social media, unde și-a făcut o generoasă prezentare în întreaga lume. Și încă o face!

A postat un videoclip despre el și soția sa de atunci, Giorgia Gabriele, dansând pe un cântel al lui Ricky Martin, filmuleț devenit viral pe Instagram.

Gianluca este, de asemenea, și DJ, ba chiar unul în vogă, și își prezintă abilitățile pe Instagram .  Acolo unde are aproape 13 milioane de urmăritori și unde postează mai tot timpul imagini din vacanţele sale exotice, fotografii de pe iahturi, din private jet-uri sau din maşini de lux.

“La 45 de ani, am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios”, a dezvăluit Gianluca pentru Business Insider.

“Nu sunt îndeajuns de bătrân încât să nu fiu interesat de modul în care tinerii comunică acum şi, evident, de modurile în care aceştia se distrează”, a spus Vacchi.

“Oamenii nu se mai uită în ziar dimineaţa, primul lucru pe care îl fac atunci când se trezesc este să se uite pe Instagram. Toată lumea a devenit interesată de ce se petrecere cu vieţile altora. E ciudat, dar asta e”, a încheiat italianul.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel