Ionuț Nițulescu Actualitate 22.01.2023 23:25

George Buhnici, pus în încurcătură de un invitat: „Sunt aici pentru că sunt prost”

George Buhnici, pus în încurcătură de un invitat:

Moment penibil pentru George Buhnici, în timpul unui interviu. L-a avut invitat pe Robert Kiyosaki, investitor, om de afaceri și autor american de literatură motivațională. Nu a fost un interviu ușor, susține jurnalistul, iar asta s-a văzut din plin.

După opt ani, George Buhnici a renunțat la emisiunea „iLikeIT” difuzată de PRO TV și a decis să se axeze pe blogul său, dar și pe site-ul cavaleria.ro pe care îl deține.

George Buhnici, pus în încurcătură de un invitat

Realizează o serie de podcasturi pe blog, iar unul dintre invitații săi a fost celebrul Robert Kiyosaki cunoscut datorită seriei de cărți de educație  financiară „Tată bogat, tată sărac” care, alături de „Cadranul banilor” și „Ghidul investitorului”, s-a aflat simultan în top 10 al celor mai bune cărți vândute, clasament întocmit de Wall Street Journal, USA Today și New York Times.

Citește și: George Buhnici a devenit viral în toată lumea după ce a prezentat noul Iphone 12 mini, deși Apple i-a interzis asta!

Afaceristul a fost pe punctul de a pleca din emisiunea lui Buhnici, pe care a numit-o „stupidă”. De altfel, jurnalistul a declarat că acesta a fost unul dintre cele mai grele interviuri din întreaga lui carieră de jurnalist:

„Acesta a fost unul dintre cele mai dificile interviu-ri pe care le-am luat pe tot parcursul carierei mele de jurnalist. L-am înțeles pe Robert, deși nu a fost ușor, și îți recomand și ție să iei această conversație cu un strop de sare, și să ții cont că atunci când mă vezi ”încurcat” în timpul acestui review este pentru că așa m-am simțit”, a scris Buhnici pe blog.

Moment jenant pentru jurnalist

Kiyosaki: Dolarul american este moneda de rezervă a lumii. Nu știu dacă știi ce înseamnă asta.
Buhnici: Înțeleg.
Kiyosaki Ce înseamnă?
Buhnici: Este foarte periculos pentru toată lumea. Și nu este asigurată de nimic. Singura valoare pe care o are este încrederea.
Kiyosaki Nu cred că mai vreau să stau la acest interviu. Dacă vrei să afli ce știu sau să îmi spui ce știi tu, atunci nu-mi lua interviu. Îți poți face singur emisiunea ta stupidă. Eu încerc să-ți spun ceva, dar tu vrei să îmi arăți cât de deștept ești.  Este foarte egocentric.
Buhnici: Sunt aici pentru că sunt prost, să lămurim asta.
Kiyosaki: Atunci lasă-mă să explic ceva, la naiba.

După acest moment jenant, discuția a continuat, iar interviul despre cum „banii te fac sărac” este unul extrem de interesant, susține Buhnici.

Întregul interviu poate fi văzut mai jos: