Ionuț Nițulescu Vedete 28.12.2022 14:34

Florin Ristei are o noua iubită! Este concurenta de la X-Factor care i-a sucit mințile

Florin Ristei are o noua iubită! Este concurenta de la X-Factor care i-a sucit mințile

Postura de jurat la X-Factor îi priește de minune lui Florin Ristei. Nu doar pentru că face ceea ce îi place, ci și pentru că în cadrul show-ului difuzat de Antena 1 i s-au aprins călcâiele după o superbă englezoaică.

Florin Ristei și-a ținut iubitele și viața privată departe de ochii presei. De data aceasta se pare că artistul este extrem de îndrăgostit și a ales să împărtășească cu fanii momentele pe care le-a petrecut alături de noua lui iubită.

„Pantera” apariție incendiară la X-Factor

Vorbim despre Naomi Hedman, o englezoaică care a făcut senzaţie sezonul acesta la X Factor. Momentul a fost unul spectaculos, mai ales că Ristei s-a oferit să cânte alături de ea, pentru a o încuraja. „Pantera”, așa cum au denumit-o jurații, a oferit un moment spectaculos pe scenă, chiar dacă prima piesă aleasă nu a pus-o în valoare, așa cum se aștepta.

“Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut! „E o păpușă gonflabilă”

Cine este Naomi Hedman, noua iubită a lui Florin Ristei

De când a făcut primii pași pe scenă, Ristei a făcut ochii mari și a admirat-o pe Naomi din cap până-n picioare. De altfel, nu s-a sfiit să spună că arată foarte bine. La scurt timp însă, Ristei a publicat mai multe fotografii în care cei doi apar împreună.

Artistul s-a limitat la un simplu comentariu: “Nu știu de ce pun poza asta, că e la Delia în echipă”, deși imaginile dezvăluie cât de apropiați sunt cei doi. Mai mult, într-una dintre fotografii, Naomi apare într-o ipostază extrem de sexy, aproape goală într-un jacuzzi, fotografie pe care chiar ea a publicat-o pe Instagram. Cel mai probabil, Ristei a fost cel care a fotografiat-o așa.

Bineînțeles, comentariile fanilor nu au întârziat să apară: “Bineee de toooot”, “Pantera care a deschis chakrele blocate” sau “În semn de mulţumire că ţi-a deschis chakrele” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Florin Ristei si noua lui iubita

În vârstă de 27 de ani, Naomi e o imagine cunoscută în Londra încă din 2016, moment în care a participat la „Ex on the beach”. Mai mult decât atât, este un model cunoscut și are deja o piesă lansată alături de un cântăreț străin. De asemenea, urmează să colaboreze pentru un proiect cu nimeni alta decât Nicki Minaj și se află în cercul apropiat de prieteni al cunoscutei rapperițe.