Gabriela Dinu Vedete 03.09.2022 17:24

Florin Cercel: CV, Varsta, biografie, inaltime, greutate, avere, melodii, familie

Florin Cercel: CV, Varsta, biografie, inaltime, greutate, avere, melodii, familie

Florin Cercel este un cântăreţ de manele din România, unul dintre cei fii ai regretatului Petrică Cercel. Este necăsătorit, are 28 de ani şi o carieră de succes, însă trece printr-un moment greu.

Florin Cercel şi-a pierdut părintele, pe cunoscutul manelist Petrică Cercel. Era tânăr, avea doar 53 de ani, sănătos tun, când a contractat nemilosul COVID 19, în plină pandemie de coronavirus.

Cine este, de fapt, Florin Cercel şi cum a devenit cunoscut?

S-a infectat la o cântare şi nu a luat în seamă simptomele, iar când a ajuns în spital era deja mult prea târziu. A fost o tragedie de nedescris pentru familia sa, care a aşteptat ore întregi în faţa spitalului Matei Balş să primească veşti bune. Din păcate pentru ei, n-a fost să fie aşa, iar Petrică s-a stins în vara anului 2021, răpus de coronavirus.

Cei trei fii ai săi, Florin, Ionuţ şi Amy Cercel l-au plâns până au rămas fără voce. Florin a luat o pauză de la cântări, după care a revenit cu melodii realizate special pentru tatăl său.

În 2020, acesta a decis să îşi schimbe radical fizicul şi stilul de viaţă. Aşa că a dat jos peste 40 de kilograme şi a devenit, pentru mulţi, de nerecunoscut. La cântări, acesta merge alături de formaţia sa şi nu mai este acompaniat şi de fratele său mai mic, un alt cântăreţ celebru de manele de la noi, Ionuţ Cercel.

Date Biografice Florin Cercel: înălțime, greutate

Nume complet: Buşă Florin
Data naşterii: 194
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: singur
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,68 m

În lumina reflectoarelor de când era doar un puşti, Ionuţ are probleme de sănătate la corzile vocale şi are nevoie de repaus, nu mai poate cânta.

Pentru cei care doresc să îl aibă la un eveniment pe Florin Cercel şi formaţia sa trebuie să ştie că este nevoie să scoată din buzunar suma de 5000 de euro, pentru un recital de 45 de minute. Preţul se poate schimba, dacă se negociază un program mai lung sau chiar pentru toată seara.

Dintre melodiile lui Florin Cercel le amintim pe următoarele: Ia inimă şi bea, Hai aplaudaţi-mi fata, Copiii mei, Sunt ca schimbul valutar, Fata Mea, Talent de om, Con si şefa mai bari, Talent de om, Cana si cana nai, Familia mea n-are supărări, Cel mai mare necaz, Vagabontul meu, Am făcut bani, Femeile fericite, Unde eşti, Legendele.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel