Mocanu Cosmin Știri 27.12.2022 14:53

Florin Călinescu CV și date Biografice. Ce salarii a avut actorul de-a lungul timpului la Pro TV

Florin Călinescu CV și date Biografice. Ce salarii a avut actorul de-a lungul timpului la Pro TV

Florin Calinescu, vedeta de la PRO TV, rămâne unul dintre jurnaliștii care au schimbat viitorul presei românești.

O enigmă chiar și în rândul colegilor, salariul lui Florin Călinescu a fost dezvăluit chiar de prezentator. Nu cel din prezent, ci veniturile din 2013. Când era tot la PRO TV.

Momentul la care a făcut referire Florin Călinescu a fost rolul principal de travesti pe care l-a jucat în serialul de comedie „Tanti Florica”.

Pentru prestaţia lui, Călinescu a primit, oficial, 250.000 de lei.

Cât ia Florin Calinescu de la Românii au talent

Florin Călinescu ar încasa aprozimativ 8000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”.
Emisiunea „Românii au talent” este „izvor de rating uriaș”.

Deși este unul dintre cele mai vechi concursuri din România, oamenii nu s-au plictisit de emisiune. Lucrurile se desfășoară în continuare foarte bine din punct de vedere al audienței.

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu.

Câți bani a câștigat Florin Calinescu din actorie

Florin Călinescu și-a susținut, în paralel, și rolurile de la Teatrul Mic, de unde vedeta PRO TV și-a ajustat conturile din bancă cu 50.079 lei ca angajat şi 11.796 lei din diverse colaborări.

Actoria este domeniul care i-a adus și împlinirea sufletească și pe plan personal. Florin Călinescu s-a iubit cu Anmary, actriță și ea la vremea aceea.

Anmary, marea iubire a lui Florin Călinescu

Soția lui Călinescu, Anmary s-a născut la data de 28 februarie 1958, iar pasiunea pentru teatru a dezvoltat-o din adolescență. Soția lui Călinescu a devenit studentă la actorie, în anul 1979.

Florin Călinescu și Anemary s-au căsătorit în anul 1978, iar teatrul a fost pasiunea comună care i-a făcut să se îndrăgostească unul de celălalt.

Deși iubirea dintre cei doi a fost la cote înalte, tragediile au început să apară în lanț în viața actorului, fără ca acesta să fie pregătit.

Florin Calinescu pro tv
Ce salariu are florin calinescu la pro tv

Ana Maria cunoscută și sub numele de Anmary, i-a dăruit lui Florin Călinescu o fetiță. După momentul de bucurie, însă, au început tragediile. La doar cinci luni de la naștere, inima fetiței s-a oprit.

Durerea trăită de cei doi a fost una imposibil de imaginat, dar Anamary, a încercat totuși să îi ofere încă odată lui Florin un copil.Astfel, au venit pe lume cei doi băieți, Luca și Petru.

Florin Călinescu, model pentru noi toți

Când viața părea că s-a aranjat pentru cei doi, o altă tragedie a lovit familia Călinescu. Odată cu venirea anului 1996, când actorul era era plin de inspirație și reușite, un al doilea necaz s-a abătut asupra familiei.

Anamary a fost diagnosticată cu cancerul esofagian. Actrița a ajuns la Spitalul Universitar în anul 2005, acolo unde a încetat din viață. Momentul devastator a avut loc chiar în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani, dar și 27 de căsnicie.

Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor o bună perioadă de timp din cauza pierderii. În ciuda durerii uriașe, tragediile nu s-au oprit pentru Florin Călinescu.  După ce și-a pierdut soția, fiul lui cel mic, Luca Călinescu, s-a sinucis din cauza depresiei. Se pare că acesta suferea de depresie încă de la moartea mamei sale.

Florin Călinescu nu s-a lăsat doborât de întâmplările neplăcute pe care viața i le-ai oferit și a reușit să meargă mai departe, continuându-și viața și dând totodată dovadă de un curaj imens.