Ioana Filipescu Vedete 16.03.2022 16:14

Florentina Fântânaru: CV, vârstă, familie, soț, studii

Emisiuni-interviu a început să realizeze Florentina Fântânaru, acum aproape 15 ani. Oameni care au excelat în domeniile lor de activitate i-au trecut pragul studioului, iar eleganta realizatoare de la Antena 3 i-a ”descusut” de bucurii, de tristeți. Dar chiar Florentina Fântânaru are o poveste de viață impresionantă, marcată de o dramă greu de șters. Cine este vedeta noastră de succes? Ce vârstă are, CV, soț, studii?

Florentina Fântânaru s-a născut pe 11 februarie 1974, la Galați, un vărsător care avea să răzbească în viață. I-a plăcut jurnalismul și nu a dat cu picioarul ocaziei, atunci când i s-a ivit. A făcut primul pas mare pe drumul care avea să-i aducă celebritatea la un post de radio național, Radio Total. Iar la scurt timp era invitată să realizeze emisiuni la Antena 3. ”Am realizat emisiuni despre Titulescu, Iorga, despre psihologia poporului român, despre depresie şi anxietate. Sunt atât de multe subiecte de interes, iar dorinţa de cunoaştere a publicului mă stimulează pentru a realiza o emisiune premium”, își amintea Florentina, într-un interviu.

Florentina Fântânaru a trăit drama vieții în urmă cu 11 ani! Soțul i-a murit și l-a îngropat chiar de ziua ei de naștere

 

Drama Florentinei Fântânaru: și-a îngropat soțul chiar de ziua ei

Dar soarta a fost crudă cu Florentina Fântânaru. S-a întâmplat în februarie 2011, cu doar câteva zile înainte de ziua ei. Soțul i-a decedat, fulgerător, din cauza unei boli la plămâni. Cutremurătoare clipe pentru Florentina, care-și înmormânta soțul chiar de ziua ei, 11 februarie.

Și chiar în acele momente, în timp ce se afla la capelă și veghea sicriul în care s eafla trupul neînsuflețit al soțului ei, a primit mesaje de la prieteni care nu știau prin ce clipe grele trece. I-au urat ”La mulți ani”, iar ea le-a răspuns, în ciuda suferinței prin care trecea. „Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 şi am ajuns acasă destul de târziu. Dragoş o în­trebase pe bunica lui: „Mami a plecat şi ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasă?’. Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranşante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic”, a povestit Florentina Fântânaru.

Florentina Fântânaru, CV, vârstă, familie, soț, studii

Moderatoarea emisiunii ”De-a viața ascunselea” avea să găsească puterea de a merge înainte, alături de băiețelul ei în vârstă de doar cinci ani.

Acum, Dragoș este adolescent, are 16 ani. A crescut odată cu emisiunea mamei sale. ”Când am primit propunerea de angajare, îi luam din moţ lui Dragoş, avea un an. El este o fericire absolută. Mă fericeşte gândul că l-am adus pe lume să-i fiu mamă şi să trăiesc sentimentul în toată deplinătatea sa. Îmi plac întrebările lui, de multe ori m-a inspirat cu ele şi sper să continui să mă pricep să-i dau răspunsuri. A moştenit pasiunea pentru ingineria de maşini”, a mărturisit vedeta Antena 3.

Viața își urmează cursul firesc, merge înainte, iar de șase ani, Florentina Fântânaru și-a găsit jumătatea, un bărbat care o înțelege, care o simte, care-i acordă toată atenția. Și care se înțelege de minune cu Dragoș.

Florentina Fântânaru, alături de Oana Lis

Biografie Florentina Fântânaru, data nașterii, zodie, studii

Data nașterii: 11 februarie 1974
Locul nașterii: Galați
Zodia: Vărsător
Vârsta: 48 de ani
Studii: Facultatea de Jurnalism