Ionuț Nițulescu Actualitate 23.01.2023 04:31

Diana Șoșoacă, gafă la TV. Medicul Alexandru Rafila a taxat-o imediat

Diana Șoșoacă, gafă la TV. Medicul Alexandru Rafila a taxat-o imediat

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă s-a făcut de râs la o emisiune de la Antena 3, dar a fost pusă rapid la punct de medicul Alexandru Rafila. 

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai efervescente persoanaje de pe scena politică și nu ezită să-și dea cu păerea despre orice subiect, chiar și pe cele pe care nu le stăpânește.

Diana Șoșoacă, gafă în direct

Senatoarea a fost invitată la o emisiune la Antena 3, alături de medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. Aceștia au avut un schimb de replici acid pe tema testării COVID și despre cum aceasta se face în România.

Diana Șoșoacă a dezăvăluit că a auzit de tot mai multe nereguli în centrele de testare, Discuția a atins cote maxime atunci când aceasta a folosit greșit termenul „septic”, fiind imediat taxată de medicul Alexandru Rafila, care nu a lăsat să treacă neobservată această eroare.

Citește și: Raed Arafat a dat vestea. Ce se întâmplă cu românii care se vaccinează

Discuții aprinse între Diana Șoșoacă și Alexandru Rafila

Șoșoacă: Deci, această activitate de recoltare nu ar trebui să se facă, totuși, într-un loc în care aceste analize să nu se poată infecta și cu alți viruși? Și într-un mediu, cel puțin eu așa am citit că se întâmplă în Statele Unite, recoltările se fac într-un mediu septic și se pun… există o anumită…
Rafila: Dumneavoastră știți ce înseamnă un mediu septic?!
Șoșoacă: Da, știu foarte bine. În România nu există.
Rafila: Dar ce înseamnă? Doamna Șoșoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat. Îmi pare rău…
Șoșoacă: Aseptic, da, scuze.

Discuția a continuat în aceeași manieră. Diana Șoșoacă și-a exprimat părerea cu privire la vaccinul anti-COVID, tot cu atacuri la adresa medicilor, despre care spune că nu ar trebui să convingă oamenii să se vaccineze.

„De ce spuneți că trebuie vaccinați 12 milioane de oameni? (n.r. către Alexandru Rafila). Dacă 12 milioane de oameni nu se vaccinează de ce vreți să îi obligați? Nu aveți dreptul să obligați pe nimeni”, a declarat Diana Șoșoacă.