Ioana Filipescu Vedete 05.01.2023 12:55

Diana Matei: CV, varsta, biografie, inaltime, iubiti, surse de venit

Diana Matei: CV, varsta, biografie, inaltime, iubiti, surse de venit

Diana Matei și-a început cariera muzicală interpretând muzică ușoară și a continuat să cânte, alternând mai multe genuri muzicale. Dar consacrarea avea să vină odată cu interpretarea de folclor, muzică ușoară, dar și lăutărească reinventată.

Jazz-manoush este o combinație între jazz și muzică țigănească pe care Diana îl cântă adesea la evenimentele la care este invitată și prinde foarte bine la public. Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Diana este celebră și a intrat în sufletul publicului cu aparițiile sale pe scenă.

Ce scrie în CV-ul Dianei Matei

Diana Matei s-a născut în localitatea Măneciu, pe lângă poalele Muntelui Ciucaș, iar de la vârsta de 13 ani a început să cânte. Și-a dat seama, atunci, că este făcută pentru asta, grație vocii și talentului cu care a fost înzestrată.

Și-a urmat pasiunea și nu agreșit deloc. Iar acum trăiește din pasiunea ei pentru muzică. O sursă de venit deloc de neglijat.

Diana Mateu a urmat studiile Liceului de muzică „Dinu Lipatti” și, ulterior, după multă muncă a absolvit studiile Universității Naționale de Muzică.

Este angajată a Ansamblului Profesionist al Armatei și colaborează cu Tarful din Cleante, alături de care scoate piese frumoase care ajung la inima oricărui iubitor de muzică de petrecere.

Diana Matei nu ratează, însă, emisiunile de radio și tv și merge în concerte, la evenimente, recepții și ambasade. Nu-i este străină nici reprezentația pe scenele din străinătate.

Diana Matei face 50.000 de euro pe săptămână

Diana Matei câștigă foarte bine din cântările pe care le face. Și este foarte solicitată, alături de Taraful Cleante.

Astfel, Diana se poate lăuda că trăieşte pe picior mare doar din muzică. Are între două şi patru concerte pe săptămână, dar, în weekend, numărul lor crește foarte mult. „Pot ajunge până la şapte concerte live în decursul zilelor de sâmbătă şi duminică, dar s-a întâmplat să am şi zece reprezentaţii într-un singur weekend, asta însemnând mai mult de 10 ore de cântat live în doar două zile”, a declarat artista, pentru Click!

Ceea ce ar însemna un venit de aproximativ 50.000 de euro pe săptămână. Asta pentru că tariful de cântare al Dianei Matei ajunge la 5.000 de euro.

Diana Matei se menține, după ce a avut probleme cu greutatea

Diana Matei se ține bine. A avut probleme cu greutatea, dar acum e fără cusur. Are o înălțime de 1,67 și o greutate de 57 de kg, pe care o ține perfect în frâu.

„Am fost un copil robust de mică și lupta mea cu greutatea a fost dintotdeauna. De când mă știu am tot ținut diete, regimuri, fel de fel de chestii, unele controlate, altele mai puțin controlate, fluctuații de greutate. Cumva, după multe regimuri și multe decizii prost luate, am ajuns la concluzia că singura variantă ca să îți menții greutatea înseamnă o alimentație corectă, pe termen lung, un mod de viață foarte sănătos.

Fac mișcare, fac sport, am o viață oricum ocupată. Sunt mămică fulltime, sunt soție, sunt artist și programul meu este extrem de încărcat. Încerc să îmi organizez programul de masă, încerc să îmi organizez programul prin care mă bucur și eu de un răsfăț, de o împachetare, de un tratament anticelulitic, programul cu sala. Încerc să merg la sală de 3 ori pe săptămână, uneori reușesc, alteori nu reușesc, depinde, nu e neapărat o constantă extraordinar de mare în treaba asta, dar am încercat să îmi fac o rutină și să compensez în perioadele mai puțin aglomerate, să compensez ce nu am făcut în perioadele în care am fost absentă la sală. Îmi place să îmi fac măști naturale și fel de fel de mici răsfățuri”, a povestit Diana Matei pentru Click!.

Diana Matei și Marian Cleante, de 20 de ani împreună

Diana Matei și Marian Cleante formează un cuplu de aproape 20 de ani. S-au căsătorit, însă, abia în 2018 s-au căsătorit și au avut o nuntă ca-n povești. Evenimentul l-au tot amânat din cauza părinților artistei, care aveau un cui împotriva lui. Dar dragostea a învins, iar Diana și Marian sunt de nedespărțit și acasă, și pe scenă.

Cei doi sunt părinți ai unui băiețel în vârstă de șapte ani.

Poți afla și: 

Marina Voica: CV, biografie, vârstă, familie, tarif la cântari

Horia Brenciu: CV, varsta, biografie, inaltime, surse de venit, tarif la cantari