Ionuț Nițulescu Vedete 02.01.2023 23:38

Dezvăluire șocantă a fostului medic al lui Maradona: „S-a sinucis. Nu mai voia să trăiască”

Dezvăluire șocantă a fostului medic al lui Maradona:

Moartea lui Diego Maradona a lăsat în lumea fotbalului un gol imens. Cel supranumit „mâna lui Dumnezeu” s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

La nici o lună de la moartea sa, Alfredo Cahe, unul dintre foștii doctori personali ai fostului fotbalist argentinian, face dezvăluiri șocante. Potrivit acestuia, fostul fotbalist argentinian s-ar fi sinucis.

Dezvăluiri șocante despre decesul lui Maradona

Maradona suferise o operație creier, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, suferită la începutul lui noiembrie. Operația a decurs bine, iar fostul fotbalist se recupera în locuința sa din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires.

„Ultima oară l-am văzut în viață la clinica Olivos, unde fusese operat. Era sedat și dormea. Nu am putut să vorbesc cu el sau cu psihologul sau cu psihiatrul. Pur și simplu, mi-au închis ușa în față”, a declarat acesta.

„Când m-am dus să-l văd a doua oară, se sinucisese. Cred că s-a sinucis pentru că se săturase de tot ce îl înconjura. Totul ce s-a întâmplat a dus la sinucidere. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârșit mi-a spus: «Nu mai voia să trăiască. Era obosit»”, a mai spus Alfredo Cahe.

Dezvăluire șocantă a fostului medic al lui Maradona:
Dezvăluire șocantă a fostului medic al lui Maradona: „S-a sinucis. Nu mai voia să trăiască”

Citește și: Ultima imagine cu Diego Maradona înainte să moară. FOTO

Medicul lui Maradona, suspect de omor prin imprudență

Medicul personal al lui Diego Maradona este anchetat sub suspiciunea de omor involuntar. Familia celebrului fotbalist lansează acuzații grave la adresa acestuia, iar poliția a făcut deja percheziții la clinica și la casa doctorului. Procurorii vor să afle ce tratament i-au prescris lui Maradona și de ce nu a specificat atunci când a sunat la ambulanță că este vorba despre celebrul fotbalist.

Matias Morla, agentul, avocatul și amicul lui Maradona, a declarat că medicii au sosit după „mai mult de o jumătate de oră” de la apelul de urgență!

„Aşa cum informează parchetul din San Isidro, este inexplicabil faptul că timp de 12 ore prietenul meu nu a avut parte nici de controlul personalului sanitar dedicat acestor scopuri. Ambulanţa a venit cu o întârziere de mai mult de o jumătate de oră, ceea ce a fost o idioţenie criminală”, a scris joi Morla pe Twitter.

„Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt. Aşa cum mi-a spus Diego: ‘Eşti soldatul meu, acţionează fără milă'”, a adăugat el, potrivit Agerpres.