Claudiu Melinte Știri 02.01.2023 11:18

A murit Maradona! El Pibe d’oro a suferit un stop-cardiac la 3 săptămâni după ce fusese operat!

A murit Maradona! El Pibe d'oro a suferit un stop-cardiac la 3 săptămâni după ce fusese operat!

Marele jucător al Argentinei a murit in data de 25 noiembrie, anunță Clarin. Presa din Argentina scrie că Diego Armando Maradona a suferit un stop cardio-respirator în vreme ce se afla acasă în localitatea Tigre din Argentina. Fostul mare fotbalist, câștigător al Cupei Mondiale, împlinise 60 de ani pe 30 octombrie 2020.

Informația a fost dată de cotidianul argentinian Clarin. El Pibe d’oro a suferit pe 4 noiembrie o operație pe creier din care a ieșit bine, fiind externat fără probleme. Conform, presei din Argentina, Diego Maradona a fost resuscitat de ambulanțierii veniți la locuința lui, însă aceștia n-au putut să-l readucă la viață.

Maradona a murit
Site-ul Marca anunțând moartea lui Diego Maradona.

Diego Maradona a murit la o lună după ce împlinise 60 de ani

Ajuns de curând la 60 de ani, Diego Maradona a cochetat în ultima perioadă din viață cu antrenonarul. În 2020 antrenând Gimnasia de La Plata, după ce în prealabil le mai pregătise pe Racing Club, naționala Argentinei, Al-Wasl, Fujairah și Dorados de Sinalor. Diego Maradona n-a excelenat ca antrenor, însă a sclipit ca fotbalist. De-a lungul carierei sale de jucător profesionist, El Pibe d’oro a evoluat pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys. Cel mai important trofeu câștigat de Maradona a fost  Cupa Mondială cu naționala Argentinei în anul 1986.

VEZI și ultima fotografie cu Diego Maradona în viață