Ionuț Nițulescu Vedete 29.12.2022 15:55

Daniela Crudu, de nerecunoscut după o nouă operație estetică: „Trebuie să-ți faci altă poză de buletin”

Daniela Crudu, de nerecunoscut după o nouă operație estetică:

Daniela Crudu și-a făcut încă o operație estetică, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Fosta asistentă TV și-a mărit din nou buzele, cam prea mult, sunt mulți de părere, astfel că a ajuns de nerecunoscut.

Bruneta nu s-a sfiit să recunoască că merge foarte des în cabinetul medicului estetician și că probabil nu se va opri prea curând. Și-a operat sânii, nasul și și-a mărit buzele.

Daniela Crudu, prima apariție la TV

Au trecut mai bine de zece ani de când Daniela Crudu făcea furori în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. De atunci însă a apărut constant în presa tabloidă. Un personaj extrem de efervescent, bruneta a devenit rapid adepta operațiilor estetice. Nu mai seamănă deloc cu cea care apărea la tv în fiecare dimineață.

daniela crudu neatza cu razvan si dani

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, declara Daniela, în apărarea ei, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ți-o amintești pe sora lui Babi Minune? Cum arată cum Petruța. Făcea furori de mică, dar stai să o vezi acum

Daniela Crudu și-a mărit din nou buzele

Nu toți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare sunt de acord cu schimbările făcute, mulți sfătuind-o să se oprească. Bineînțeles, nu lipsesc nici comentariile mai acide.

„Trebuie să iti faci altă poză de buletin că nu prea mai aduce …”, „bine ca nu puteai schimba numele…. sa vă mai recunoască lumea intru fel…..😏”, „De nerecunoscut, daca nu citeam cine este nu ghiceam nici in o mie de ani!”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Instagram.

daniela crudu