Claudiu Melinte Știri 07.01.2022 14:08

Cum transferi rapid și ușor datele de pe un telefon Android pe un Iphone

Cum transferi rapid și ușor datele de pe un telefon Android pe un Iphone

Informatii importante pentru utilizatori care utilizeaza două dispozitive cu sisteme diferite: Android si iOS. În acest articol, vom vorbi despre cum sa faci o copie a datelor de pe un telefon cu Android pe unul cu iOS. Aveti nevoie de aplicatia gratuita „Move to IOS” pentru a face acest lucru.

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru a transfera date între două dispozitive este atunci când cineva face upgrade de la un telefon vechi la unul nou sau când cumpără o nouă tabletă și dorește ca toate aplicațiile și conținutul să fie transferate.

Ce trebuie să știi înainte să treci de la Android la IOS

Transfer date de pe Android pe iPhone (iOS). Afla cum sa faci asta si de ce aplicatie ai nevoie pentru a transfera datele de pe un dispozitiv cu Android pe unul cu iOS, adica un iPhone. Ce trebuie sa stii! Informatii importante pentru utilizatori care utilizeaza doua dispozitive cu sisteme diferite. Trebuie să începi prin a descărca aplicația ”Move to IOS”: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios

Inainte sa incepem, trebuie amintit ca dispozitivele cu Android si iPhone trebuie să fie conectate la o retea Wi-Fi pentru a evita costurile generate de transferul datelor. De asemenea, cele două dispozitive trebuie puse incarcat pentru nu pierde toate datele din cauza unei baterii descărcate. Totodată, trebuie să te asiguri că ai spațiul necesar pe noul dispozitiv.

Primul pas

Este timpul să pornești aplicația și să selectezi opțiunea ”Apps&Data”. După ce ai făcut asta, trebuie să mergi la dispozitivul Adroid și să deschizi aplicația ”Move to IOS”, al cărui link de descărcare l-am adăguat mai sus. Trebuie să apeși butonul albastru, să fi de acord cu termenii și condițiile, iar apoi trebuie să introduci codul de 6 cifre care se află pe Iphone. Trebuie să apeși continuă, apoi conectare.

Pasul doi

Urmatorul pas constă în selectarea tutoror datelor pe care vrei să le transferi de pe un dispozitiv pe altul. După ce ai făcut acest pas, trebuie să lași dispozitivele să-și facă treaba. Trebuie neapărat să aștepti ca ambele dispozitive să finalizeze transferul și să nu întrerupi nimic, chiar dacă dispozitivul Android spune că transferul este complet. Așteaptă să te anunțe și Iphone-ul același lucru. După efectuarea transferului, trebuie să urmezi toți pașii care îți sunt afițați pe ecran.