Gabriela Dinu Știri 20.04.2022 08:22

Cum poți descărca online catalogul Kaufland cu ultimele oferte și promoții

Cum poți descărca online catalogul Kaufland cu ultimele oferte și promoții

Kaufland România le oferă săptămânal clienţilor şansa de a achiziţiona produse la ofertă. Catalogul este plin de promoţii şi poate fi descărcat şi utilizat extrem de simplu.

Primul pas dacă vrei să pui mâna pe un catalog este să mergi într-un magazin Kaufland şi la casele unde vă plătiţi produsele veţi găsi teancul de cataloage cu promoţii şi oferte.

Oferte şi promoţii la Kaufland: vezi catalogul online

În cazul în care sunteţi mai comod sau poate pur şi simplu nu aveţi timp să vă prezentaţi până la un astfel de magazin, atunci o puteţi face online şi chiar foarte simplu. Iar variantele sunt diverse.

În primul rând, pe kaufland.ro, la secţiunea cataloage, vei regăsi toate cataloagele cu oferte care au fost vreodată disponibile la Kaufland. Acestea se reînnoiesc săptămânal şi printr-un simplu click pot fi accesate la orice oră din zi şi din noapte, din orice colţ al ţării.

O altă variantă extrem de utilă este aceea de a vă descărca aplicaţia Kaufland, pe care vă puteţi instala Kaufland Cardul pe care veţi primi reduceri. În aplicaţie veţi regăsi toate informaţiile de care clienţii retailerului german au nevoie, inclusiv cataloagele cu ofertele şi promoţiile lor săptămânale.

Cum e deschis la Kaufland în perioada de Paşte?

Ca toate magazinele din ţară, şi cei de la Kaufland şi-au modificat programul în perioada sărbătorilor pascale şi vor avea închis pe data de 24 aprilie, mai puţin în oraşele unde clienţii şi angajaţii sunt catolici şi au petrecut, deja, Paştele, pe data de 17 aprilie.

Program Kaufland de Paşte:

  • vineri, 22 aprilie 2022: 06:30 – 21:30 / 23:00;
  • sâmbătă, 23 aprilie 2022: 06:30 – 18:00;
  • duminică, 24 aprilie 2022: închis (cu excepţia magazinelor din Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorghieni și Sovata);
  • luni, 25 aprilie 2022: 09:00-18:00;
  • marţi, 26 aprilie 2022: program normal 06:30 – 21:30 / 23:00.

Menţionăm că atât aplicaţia, cât şi site-ul Kaufland pot fi accesate şi în zilele în care magazinele sunt închise, însă comenzi nu se vor putea prelua decât după ce magazinul va reveni la programul obişnuit.