Gabriela Dinu Știri 12.06.2022 14:52

Cum arată noul Iphone 14. Apple va mări prețurile și va lansa noi culori și funcționalități

Cum arată noul Iphone 14. Apple va mări prețurile și va lansa noi culori și funcționalități

Ca în fiecare an, gigantul Apple pregăteşte modificări de senzaţie pentru cel mai nou iPhone, 14. Va avea funcţionalităţi noi, camere diferite şi mai speciale şi culori speciale.

Şi preţul se va schimba, va creşte chiar, căci doar camera frontală şi noile sale funcţionalităţi îi va costa de trei ori mai mult pe cei de la Apple. Una dintre cele mai mari schimbări pe care le va avea noul smartphone produs de iPhone este aceea că nu va mai exista decupajul de pe ecran.

iPhone 14: funcţionalităţi şi design special

Acea crestătură specifică iPhone va fi înlăturată cu ocazia lansării noului model. Designul original va fi păstrat doar pentru telefonul standard, iPhone 14 clasic, iar celelalte vor avea modificări.

Rămâne de văzut în acest caz ce se va întâmpla cu Face ID-ul, căci el era încorporat în acea crestătură despre care se zice că va dispărea odată cu înlăturarea decupajului de pe ecran.

Camera frontală va fi serios îmbunătăţită şi va avea funcţii de focalizare automată. Nu se ştiu toate detaliile de ordin tehnic, însă este de aşteptat ca această cameră frontală să ajungă la performanţe asemănătoare cei clasice, din spate.

Citeşte şi:

Când apar noile modele Apple Ipad 2022. Data lansării, design și noi funcționalități
Ce salariu are un angajat la Istyle în România și ce reducere are la produsele Apple

Camera din spate a noului iPhone vor fi actualizate pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max şi vor ajunge să aibă 48 de megapixeli, o creştere considerabilă faţă de cel de 12 megapixeli pe care îl avea, de exemplu, iPhone-ul 12. Chiar dacă senzorul de 48 de megapixeli va fi unul megaperformant, fotografiile vor avea şi o rezoluţie de 12 megapixeli.

O altă noutate este aceea că nu va mai exista şi varianta mini, dar vor fi lansate patru telefoane iPhone, de două dimensiuni diferite de ecran, de 6,1 şi 6,7 inci.

Şi cea mai revoluţionară schimbare, dar care nu a fost încă oficial confirmată, este aceea că ar putea să dispară încărcarea la fir şi se va realiza prin tehnologia MagSafe.