Ionuț Nițulescu Trending 11.01.2023 04:20

Cum arată mama Cleopatrei Stratan. De ce nu apare niciodată în public

Cum arată mama Cleopatrei Stratan. De ce nu apare niciodată în public

Cleopatra Stratan apare mereu alături de tatăl ei, însă niciodată lângă mama. Recent, cântăreața a răspuns provocărilor pe Instagram și a publicat o fotografie cu cea care i-a dat viață.

De fetița cu geamantan care îl chema pe Ghiță la portiță pe când avea doar câțiva anișori își amintește toată lumea. La fel și de tatăl ei. Deseori cei doi sunt văzuți împreună. Tatăl ei o înoțește pe Cleopatra la fiecare concert. În tot acest timp, fanii se întreabă de ce mama ei nu apare niciodată în public.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan

Rodica Stratan a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor. Rareori a fost surprinsă de paparazzi alături de Pavel. Artistul a explicat de ce mama Cleopatrei a luat această decizie.

„Foarte multă lume întreabă «Da unde-i mama copiilor?». Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține”, a declarat Pavel, la Pro TV, în urmă cu ceva timp.

Recent, Cleopatra Stratan a lansat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, în cadrul căreia a fost întrebată ce s-a întâmplat cu mama ei. Drept răspuns, ea a publicat o fotografie cu cea care i-a dat viață, realizată pe când ea era doar un bebeluș, precizând că este singura poză în care își poate arăta mama.

Citește și: Răzvan Simion: vârstă, CV, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

mama cleopatra stratan

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie

Cleopatra Stratan s-a transformat într-o domnișoară superbă. A împlinit 18 ani, moment în care a și fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Deși are încă o vârstă fragedă, Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit sufletul pereche.

Planurile sunt deja făcute. Cei doi speră ca situația să le permită să facă nunta în vara anului 2021, potrivit artistului.

”Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru Impact.ro.

cleopatra si edward sanda
Sursă foto: instagram.com