Gabriela Dinu Vedete 01.06.2022 13:10

Copii Angelina Joliei. Câți copii a adoptat actrița, ce vârstă au și ce fac ei acum

Copii Angelina Joliei. Câți copii a adoptat actrița, ce vârstă au și ce fac ei acum

Angelina Jolie este mama a şase copii, nu toţi biologici, căci a şi adoptat de-a lungul timpului. A fost tot timpul rezervată cu privire la viaţa sa privată şi la fel şi-a educat şi crescut copii.

Gurile rele spun că divorţul dintre ea şi Brad Pitt ar fi început chiar de la unul dintre copii. Dar haideţi să aflăm mai multe din rândurile care urmează.

Cine sunt copiii adoptaţi de Angelina Jolie?

Se pare că Brad Pitt ar fi fost violent cu unul dintre copiii adoptaţi de Angelia, iar episodul s-ar fi petrecut în aer, în timp ce zburau cu un avion privat. Totuşi, nu şi-a lăsat copiii să depună mărturie împotriva celui care i-a fost alături pentru mai mulţi ani, aşa că a depus actele de divorţ fără prea mare vâlvă.

Băiatul despre care vorbeam anterior este Maddox (20 de ani), iar acesta ar fi avut 15 ani atunci când avea loc episodul nefericit din avion. Acesta este primul său copil adoptat, pe care l-a găsit în Cambodgia. Avea doar 7 luni, iar pe 10 martie 2002 Angelina Jolie îi devenea mamă. A debutat şi în actorie în filmul First They Killing My Father, iar Angelia l-a luat cu ea de mai multe ori pe covorul roşu.

Câţi copii biologici are Angelia Jolie?

Zahara Jolie Pitt (17 ani) s-a născut în 2005 în Etiopia şi a fost adoptată pe când avea doar şase luni, mama ei era grav bolnavă şi i-a mulţumit public actriţei pentru tot ajutorul. În 2007, l-au adoptat pe Pax Thien (18 ani) din Vietnam, care fusese părăsit de mama sa. Pax şi-a însoţit părinţii în repetate rânduri pe covorul roşu şi şi-a declarat intenţia de a intra în lumea filmului.

Pe lângă cei trei copii adoptaţi, Angelia Jolie mai are trei copii biologici. Shiloh Nouvel Jolie Pitt s-a născut în 2006 în Namibia, în mare secret. Pentru primele imagini cu fetiţa sa, Angelia a primit suma de 5,3 milioane de lire sterline. În prezent, fetiţa s-a maturizat, are 16 ani, şi se consideră…băiat. Vrea să fie numită John.

Citeşte şi:

Charles Prinț de Wales: CV, biografie, înălțime, avere, proprietăți în România, familie

Knox și Vivienne au 13 ani şi s-au născut în 2008. Au 13 ani şi nu s-au intersectat până acum foarte mult cu lumea în care trăiesc părinţii lor.