Gabriela Dinu Știri 25.06.2022 19:29

Codruţa Sanfira Filip: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, salariu la Antena 1

Codruţa Sanfira Filip: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, salariu la Antena 1

Codruţa Sanfira Filip are doar 25 de ani şi se bucură de o carieră de succes în muzică. Este născută în Tătăruşi, judeţul Iaşi, şi este căsătorită cu Valentin Sanfira.

Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la o mulţime de festivaluri de muzică, diverse spectacole şi evenimente şi se laudă cu o viaţă fericită şi împlinită pe toate planurile.

Cine este, de fapt, Codruţa Sanfira Filip?

Valentin Sanfira povestea recent despre povestea de dragoste pe care o trăieşte de mai mulţi ani cu frumoasa Codruţa Filip: „M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”, povestea Valentin Sanfira. HARVEL-OC9V6

Pe vremea când era doar un copil şi nu îşi imagina ce succes va avea în muzică, Codruţa a urmat cursurile Liceului Pedagogic Vasile Lupu din Iaşi, după care a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din oraşul natal. A continuat specializarea în domeniu, printr-un master în Dreptul Universitar şi s-a angajat în funcţia de consilier al vicepreşedintelui Curţii de Conturi din Bucureşti.

Date Biografice Codruţa Sanfira Filip: înălțime, greutate

Nume complet: Codruţa Sanfira Filip
Data naşterii: 26 august 1990
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Răzvan Stănescu
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,78 m

Aceasta a fost inclusiv manechin la casa de modă Kasta Morelli şi a cântat ca solistă în formaţia Codree, dar niciodată nu s-a lăsat de marea ei pasiune, dreptul.

Codruţa s-a născut într-o familie pasionată de muzică, părinţii ei au susţinut-o mereu şi chiar au ajutat-o să aibă colaborări cu Victor Lavirc, fiul Laurei Lavric.

Alături de soţul ei, prezintă emisiunea Dragoste şi aventură, de unde încasează un salariu lunar de 2.000 de euro de la Antena 1.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc