Claudiu Melinte Știri 03.12.2021 12:28

Cine transmite la TV România – Iran, de la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Vezi Live Video partida

Cine transmite la TV România - Iran, de la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Vezi Live Video partida

România debutează la Campionatul Mondial de Handbal feminin vineri seara, de la ora 19:00. Prima adversara a tricolorelor va fi reprezentativa Iranului, cotată cu ultima șansă la accederea în faze grupelor principale.

Fără Cristina Neagu, care a luat o pauza de la echipa nationala, România face parte din grupa C a mondialului care se dispută în Spania. Din grupa tricolorelor mai fac parte Kazahstan și Norvegia.

Ce posturi TV transmit meciul România – Iran, de la CM de handbal

Trei posturi TV transmit meciurile României de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania: Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. De altfel, întreaga competiție va fi transmisă de aceste posturi TV. România nu va avea probleme să iasă din prima fază a grupelor, mai ales că primele 3 echipe se califică mai departe. Dacă excludem meciul cu Norvegia, principala favorită la câștigarea turneului, România ar trebui să obțină maximum de puncte din partidele cu Iran și Kazahstan.

Cum poți vedea Live Video Meciul România – Iran

Cea mai simplă modalitate prin care poți vedea partida România – Iran este să ai un abonament la Digi. Poți vedea fără probleme meciul online, pe laptop, dar și pe telefon dacă ai o cartelă Digi. Poți face asta, acesând acest LINK. Pentru Look TV și Telekom Sport este nevoie să ai un cont plătit pe platformele lor. Cu toate acestea, cea mai simplă metodă este să vezi meciul pe site-urile care preiau transmisia posturilor TV. Poți face asta cu o simplă căutare pe Google.

Lotul României pentru Campionatul Mondial din Spania

  • Portari: Iulia Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă
  • Extreme stânga: Nicoleta Dincă, Ana Maria Tănasie, Alexandra Dindiligan
  • Interi stânga: Bianca Bazaliu, Bianca Harabagiu, Sorina Tîrcă, Anca Polocoșer
  • Centri: Cristina Laslo, Andreea Rotaru, Andreea Popa, Mădălina Zamfirescu
  • Interi dreapta: Alina Ilie, Ana Maria Savu
  • Extreme dreapta: Laura Moisă, Oana Borș
  • Pivoţi: Crina Pintea, Lorena Ostase, Alexandra Subțirică Iovănescu