Gabriela Dinu Știri 27.03.2021 10:43

Cine transmite la TV meciul Ungaria U21 – România U21 de la EURO 2021

Cine transmite la TV meciul Ungaria U21 - România U21 de la EURO 2021

Echipa naţională a României de tineret a luat startul la EURO 2021 destinat grupei sale de vârstă. Meciul de debut, împotriva Olandei, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

A fost un meci al emoţiilor, un meci în care Adrian Mutu a „mutat” decisiv atunci când i-a cerut lui Andrei Ciobanu să execute el lovitura liberă. Era minutul 20, iar Olanda U21 conducea cu 1-0, după golul lui Schuurs de la Ajax Amsterdam, cu capul.

Cine transmite la TV meciul Ungaria U21 – România U21 de la EURO 2021

Atunci, Adrian Mutu, selecţionerul României U21 i-a strigat lui Ciobanu „Bate tu, că o să dai gol”, iar jucătorul s-a conformat şi a tras de lângă Alexandru Moruţan direct la vinclu, fără vreo şansă pentru portarul advers.

Astăzi, naţionala mică are un nou test de foc în faţă, căci se va întâlni cu Ungaria U 21, ţara gazda a acestui turneu final, alături de Slovenia. Partida va avea loc pe Bozsik Aréna, din Budapesta, de la ora 19:00 şi va fi transmisă la TV de către Televiziunea Română, pe postul principal, TVR 1. Aşa vor fi văzute toate meciurile „tricolorilor” U21.

Pentru cei care nu vor putea ajunge până la acea oră în faţa televizioarelor, pot asculta comentariul meciului la Radio România Actualităţi, căci acolo vor fi detaliate toate meciurile de la Campi0natul European de tineret din Ungaria şi Slovenia U21.

Există şi varianta LIVE VIDEO ONLINE, prin intermediul platformei tvrplus, acolo unde poţi viziona meciurile naţionalei în timp real, fără a fi nevoie să îţi faci cont sau să te abonezi, totul gratis.

Faza grupelor de la EURO 2021 se va disputa până pe 31 martie, iar cele superioare vor avea loc în iunie. Este un Campionat European atipic, din cauza restricţiilor şi a problemelor survenite în urma pandemiei de coronavirus. Este pentru prima dată când se joacă astfel de meciuri la un turneu final fără spectatori, însă siguranţa acestora contează mai mult decât sportul-rege, indiferent de numele jucătorilor sau ale echipelor de club la care activează.