Gabriela Dinu Știri 24.03.2021 09:30

Cine transmite la TV meciul România U21 – Olanda U21 de la EURO 2021, faza grupelor

Cine transmite la TV meciul România U21 - Olanda U21 de la EURO 2021, faza grupelor

Echipa naţională de tineret a României este gata de debutul la turneul final din Ungaria şi Slovenia. Elevii lui Adrian Mutu se pregătesc intens şi speră să facă o figură chiar mai bună decât au făcut „tricolorii” lui Mirel Rădoi în 2019.

Faza grupelor începe astăzi, 24 martie, iar naţionala noastră joacă de la ora 22:00, în a doua sesiune de meciuri a zilei. Ajunşi în Budapesta de duminică, 21 martie, Adrian Mutu a pregătit intens acest meci, cu câte două şedinţe de antrenament fizic sau tactic, pe zi.

Cine transmite la TV meciul România U21 – Olanda U21 de la EURO 2021?

Toate meciurile de la EURO 2021 vor fi transmise de TVR, iar meciul România U 21 – Olanda U21 va fi difuzat de TVR 1, de la ora 22:00. Totodată, cei care nu pot fi în faţa televizoarelor la acea oră, pot asculta comentariul de la Radio România Actualităţi, de la aceeaşi oră.

Toate meciurile pe care naţionala de tineret a României le va disputa în Ungaria vor fi comentate de la faţa locului de către Marian Olaianoş şi Emil-Hossu Longin.

După prima fază a grupelor, România va mai juca sâmbătă, 27 martie, de la ora 19:00, împotriva Ungariei. Meciul va putea fi văzut tot pe TVR 1.

Ultimul meci din grupe va avea loc tot la ora 19:00, pe TVR 1, când România se va confrunta cu Germania.

EURO 2021 modifică sistemul de schimbări în timpul meciurilor

Comitetul Executiv al forului european a anunţat înainte de debutul acestui turneu final că va exista un sistem diferit de schimbări ale jucătorilor. Adică echipele vor avea voie să facă o a şasea schimbare, chiar dacă au fost efectuate deja cele cinci permise de regulament iar unul dintre jucătorii săi a suferit o comoţie cerebrală.

Antrenorii nu pot trimite, însă, un jucător care a fost scos din teren în acea partid, ci sunt eligibili doar jucătorii de pe bancă. Acest sistem de modificări va fi testat atât în faza grupelor, precum şi în fazele superioare ale Campionatului European de tineret, ce se vor juca în iunie.