Gabriela Dinu Știri 14.06.2022 10:00

Cine transmite la TV meciul România – Muntenegru, din Nations League

Cine transmite la TV meciul România - Muntenegru, din Nations League

Echipa naţională de fotbal a României va juca astăzi în faţa reprezentativei din Munenegru, începând cu ora 21:45. Este meciul cu numărul patru din grupa de calificare pentru Nations League de anul acesta şi tot al patrulea meci la cârma naţionalei de seniori pentru Edward Iordănescu.

Fiul fostului selecţioner al naţionalei, Anghel Iordănescu, a debutat cu stângul pe banca primei reprezentative. La debut, Edi Iordănescu a pierdut în Muntenegru, cu scorul de 2-0 şi tirul înfrângerilor a continuat cu partida din Bosnia Herţegovina, când vecinii noştri ne-au învins cu scorul de 1-0.

Unde puteţi urmări la TV meciul din Nations League, România – Muntenegru?

A venit şi prima victorie, în faţa Finlandei, când „tricolorii” s-au impus la noi acasă cu scorul de 1-0. Acum, Edward Iordănescu va căuta a doua victorie din mandatul său de selecţioner, astăzi, de la ora 21:45, în faţa selecţionatei din Muntenegru. Partida va fi transmisă la TV de către Prima TV, iar online va putea fi disponibil doar pe stream-urile de tip pirat, căci postul de televiziune amintit anterior nu are o platformă dedicată acestor partide.

Clasamentul grupei din care face parte România pentru calificările la Nations League. Sursa foto: Facebook, Echipa naţională de fotbal a României
Clasamentul grupei din care face parte România pentru calificările la Nations League. Sursa foto: Facebook, Echipa naţională de fotbal a României

România luptă în continuare pentru a ieşi din grupă. Toate echipele cu care „tricolorii” se bat pentru calificare au câte o singură victorie din primele trei etape, după cum reiese şi din fotografia anterioară. Astăzi, vor avea loc două partide extrem de importante, România-Muntenegru și Bosnia și Herțegovina-Finlanda.

Lotul României, convocat de Edward Iordănescu pentru această partidă, este format din:

Portari: Florin Niță, Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu
Fundași: Andrei Rațiu, Mario Camora, Cristi Manea, Vlad Chiricheș, Nicușor Bancu, Andrei Burcă, Adrian Rus
Mijlocași: Alexandru Crețu, Alexandru Cicâldău, Alexandru Maxim, Valentin Mihăilă, Marius Marin, Răzvan Marin, Sergiu Hanca, Octavian Popescu, Deian Sorescu
Atacanți: Denis Alibec, George Pușcaș, Andrei Ivan, Florin Tănase

Meciul România – Muntenegru se va disputa pe stadionul din Giuleşti, de la ora 21:45, şi va fi transmis live pe Prima TV.