Ionuț Nițulescu Actualitate 29.09.2022 09:43

Cine transmite la TV meciul România – Belarus și cum poți vedea partida Live Video

Cine transmite la TV meciul România - Belarus și cum poți vedea partida Live Video

Echipa națională a României, antrenată de Mirel Rădoi va întâlni reprezentativa Belarusului, într-un meci amical, de la ora 19:00. Partida se va disputa la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană. Echipa națională se pregătește pentru cele două partide decisive din Nations League, pe care le va juca împotriva Norvegiei și a Irlandei de Nord.

Echipa lui Mirel Rădoi mai are încă șanse de calificare, dar pentru asta trebuie să câștige ambele partide rămase și chiar și în aceste condiții vor depinde de rezultatele celorlalte echipe. Totuși, există încă șanse reale de a ocupa locul secund în grupă.

Unde poți să vezi online meciul România – Belarus

Meciul va fi transmis la ora 19.00 pe Pro X, dar sunt vești bune și pentru cei care nu vor putea să urmărească meciul la televizor. Acum poate fi vizionat și online, pe site-ul https://protvplus.ro/. Tot ce trebuie să faceți este vă faceți un cont gratuit pe site-ul Pro Tv Plus, iar vizizonarea canalelor trustului este gratuită.

Află cele mai noi Știri Directe urmărind publicația noastră pe Google News. Te poți abona gratuit AICI. Trebuie doar să apeși pe butonul și steluța ”Urmărește”

„Abia azi voi avea toți jucătorii prezenți. Încercăm să integrăm pe toată lumea. Indiferent de rezultate, atmosfera trebuie să fie una bună. Încercăm să scoatem din orice lucru negativ o părticică pozitivă. Dacă vom analiza doar ce s-a greșit, înseamnă că eu și staff-ul meu întâmpinăm o mare problemă. Trebuie să le prezentăm jucătorilor și nume pozitive. Principiile vor fi la fel”, a explicat Mirel Rădoi, selecționerul României.

Echipele probabile: 

Romania: Tătărușanu – Crețu, Nedelcearu, Cristea, Camora – Bicfalvi, Marin, Maxim – Man, Alibec, Tanase

Belarus: Hatkevici – Zolotov, Poliakov, Naumov, Bordacev – Bahar, Ebong, Iablonskii, Klimovici – Haciaturian, Lisakovici

Programul naționalei în luna noiembrie:

15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV