Tudosie Andrei Trending 19.06.2023 16:54

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023. După o semifinală impresionantă, bătălia se dă între trei  participanți care se află în competiție pentru a câștiga premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023

În ultima ediție a emisiunii Chefi la Cuțite, echipa condusă de Chef Sorin Bontea, alcătuită din Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr, a obținut un mare avantaj prin calificarea integrală în Semifinală.

După încheierea probei individuale eliminatorii, în echipa semifinaliștilor s-au alăturat și Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea din echipa Chef Florin Dumitrescu, precum și Paul Tudosescu (Pablo), Ștefan Nistor și Anamaria Ijac (Anica) din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Așa cum s-au obișnuit cei de acasă, foști concurenți și jurați experți se pregătesc să intre pe platoul de filmare al emisiunii Chefi la cuțite, cunoscând importanța punctajului lor în transformarea destinului finaliștilor și al celui care va pune mâna pe marele premiu.

După decizia finală de marți, un bucătar desăvârșit va fi răsplătit cu suma de 30.000 de euro și va fi numit Marele Câștigător al sezonului 11 al emisiunii Chefi la Cuțite.

Chefi la cuțite sezonul 11, ultimul sezon cu Gina Pistol în rol de gazdă

Pe 27 martie, a început sezonul 11 al celei mai populare emisiuni culinare din România, Chefi la cuțite. Arena competiției culinare s-a redeschis pentru a găzdui concurenți ambițioși, determinați să impresioneze cu preparatele lor diverse.

Pe lângă adăugarea unui al patrulea concurent în competiția pentru câștigarea amuletelor, sezonul 11 a adus și o veste tristă pentru fanii devotați ai emisiunii Chefi la cuțite.

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, Gina Pistol a hotărât că a venit momentul să aibă parte de o pauză, când vine vorba despre viața profesională pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Drept urmare, sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a marcat ultima prezență a lui Gina Pistol în calitate de prezentatoare a show-ului.

Fanii emisiunii au fost foarte triști la auzirea acestei vești, deoarece Gina Pistol reușea să aducă zâmbetul pe fața tuturor și să îi bucure pe toți cu energia pozitivă pe care o emana în emisiune.