Gabriela Dinu Video 30.11.2022 23:19

Cine sunt finaliştii Chefi la Cuţite 2022. Ei se vor bate pentru titlul sezonului 10

Cine sunt finaliştii Chefi la Cuţite 2022. Ei se vor bate pentru titlul sezonului 10

Update 23:00. Cei trei concurenti care vor evolua in finala sezonului 10 Chefi la Cutite sunt – Adrian Stroe (Echipa aurie a lui Catalin Scarlatescu), Raluca Todea (Echipa roz a lui Florin Dumitrescu) si Florica Baboi (Echipa argintie a lui Sorin Bontea).

Adrian Stroe – Finalist Chefi la Cutite 2022

Adrian Stroe are 34 de ani si este din Râmnicu Vâlcea. Este bucătar la un restaurant din oraș și a devenit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a divorțat de mama copiilor săi, iar acum isi creste singur cei doi copii. „Mama copiilor a făcut multe împrumuturi, sute de milioane, pe care nu le mai dădea înapoi. Eu eram la serviciu, nu știam nimic. Nu am știut niciodată ce a făcut cu banii și ăsta a fost și motivul divorțului. Nu puteam să muncesc la infinit să acopăr niște datorii. Am preferat să îi iau și suntem bine acum. Îi las cu bona și eu mă duc la serviciu, apoi mă duc și îi iau“, a dezvăluit concurentul.

Raluca Todea – Finalist Chefi la Cutite 2022

Raluca Luciana Todea, pe numele ei complet, are 42 de ani și locuieste in Deva. Concurenta lui Florin Dumitrescu nu este bucatar de meserie, fiind de profesie antreprenor. Deși a ajuns în echipa lui chef Florin Dumitrescu, aceasta spunea în preselecții că-și dorește să fie ucenica lui chef Cătălin Scărlătescu, susținând că juratul de la Antena 1 „scoate untul din concurenți’ 🙂

Florica Baboi – Finalist Chefi la Cutite 2022

Florica Baboi are o poveste interesantă. S-a calificat în finala competiţiei, după ce a trecut prin multe pe parcursul ei. A intrat în concurs cu un risotto, în echipa lui Cătălin Scărlătescu, şi tot un orez a descalificat-o în bootcamp. Norocul ei a fost amuleta care a readus-o în joc, de data aceasta sub tutela lui Sorin Bontea. (Vezi cine a castigat editia cu numarul 10 Chefi la Cutite)

Florica Baboi are o poveste interesantă. S-a calificat în finala competiţiei, după ce a trecut prin multe pe parcursul ei. A intrat în concurs cu un risotto, în echipa lui Cătălin Scărlătescu, şi tot un orez a descalificat-o în bootcamp. Norocul ei a fost amuleta care a readus-o în joc, de data aceasta sub tutela lui Sorin Bontea. (Vezi cine a castigat editia cu numarul 10 Chefi la Cutite). Florica este de profesie bucătar, însă nu face bani doar din asta. Ea este şi organizator de evenimente la Paris. Despre ea se spune chiar că ar fi marea câştigătoare a acestei competiţii.

Adrian Stroe, Florica Baboi şi Raluca Todea, marii finalişti Chefi la cuţite 2022

Marea finală a sezonului 10 de la Chefi la cuţite va avea loc joi, 1 decembrie, pe Antena 1. Ultimii trei concurenţi care s-au calificat în ultimul act şi vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Florica Baboi, Adrian Stroe şi Raluca Todea.